Pankojauho kuorutteiset täytetyt broilerin rintafileet ja teriyaki-hunaja -sipulikastiketta
Hae
Suodata
Pankojauho kuorutteiset täytetyt broilerin rintafileet ja teriyaki-hunaja -sipulikastiketta
Bookmark
283 / 519

Pankojauho kuorutteiset täytetyt broilerin rintafileet ja teriyaki-hunaja -sipulikastiketta

Pankojauho kuorutteiset täytetyt broilerin rintafileet ja teriyaki-hunaja -sipulikastiketta
Valmistusaika 35 min
Valmistelu aika: 5 min
Kokkausaika 30 min
2653 kJ / 630 kcal
Fett / Rasva: 28.7 g
Protein / Proteiini: 50 g
Kolhydrat / Hiilihdraatit: 41,8 g

Ainekset 4 annokselle

Valmistusohje

  1. Viillä terävällä veitsellä broilerin rintafileisiin taskut. Leikkaa keittokinkku- ja juustosiivut kahteen osaan ja laita jokaiseen taskuun puolikas siivu keittokinkkua ja puolikas siivu juustoa. Sulje taskut cocktailtikuilla ja sivele broilerin rintafileiden pintaan 4 rkl hunajalla maustettua Teriyaki BBQ-kastiketta.
  2. Riko kananmunat syvälle lautaselle ja vatkaa kananmunien rakenne rikki. Mittaa yhdelle syvälle lautaselle vehnäjauhot ja toiselle pankojauhot. Kääntele täytetyt broilerin rintafileet ensin vehnäjauhoissa, sitten kananmunassa ja lopuksi pankojauhoissa.
  3. Kuumenna öljy (170–180 asteiseksi) isolla, korkeareunaisella pannulla ja paista leivitetyt broilerin rintafileet kullankeltaisiksi. Nosta valmiit rintafileet talouspaperin päälle, jotta ylimääräinen öljy imeytyy pois, ja pidä lämpiminä.
  4. Kuori sipulit ja leikkaa ohuiksi renkaiksi. Kaada pannulle 1–2 rkl öljyä ja paista sipuleita n. 10 minuuttia, kunnes ne ovat kullanruskeita. Kaada joukkoon loput hunajalla maustetusta Teriyaki BBQ-kastikkeesta ja 2 dl vettä, kiehauta ja keitä hieman kasaan. Sekoita perunajauhot (tai maissitärkkelys) kylmään vesitilkkaan sileäksi seokseksi, kaada kastikkeen joukkoon ja kiehauta. Mausta kastike sinapilla, chilijauheella ja pippurilla.
  5. Irrota cocktailtikut broilerin rintafileistä. Nosta broilerin rintafileet lautasille ja lusikoi päälle teriyaki-hunaja-sipulikastiketta. Lisukkeeksi sopii mainiosti värikäs salaatti.
Valmistusaika 35 min
Valmistelu aika: 5 min
Kokkausaika 30 min
2653 kJ / 630 kcal
Fett / Rasva: 28.7 g
Protein / Proteiini: 50 g
Kolhydrat / Hiilihdraatit: 41,8 g

Ainekset 4 annokselle