
283 / 519
Pankojauho kuorutteiset täytetyt broilerin rintafileet ja teriyaki-hunaja -sipulikastiketta
Hunajalla maustettu Teriyaki BBQ-kastike
Kikkoman Panko - Japanilaistyylinen Rapea Korppujauho
Pääruoat
Siipikarja

Valmistusaika
35 min
Valmistelu aika:
5 min
Kokkausaika
30 min
2653 kJ / 630 kcal
Fett / Rasva:
28.7 g
Protein / Proteiini:
50 g
Kolhydrat / Hiilihdraatit:
41,8 g
Ainekset 4 annokselle
- 4 broilerin rintafileetä
- 2 siivua keittokinkkua
- 2 siivua juustoa
- 6–7 rkl Kikkomanin hunajalla maustettua Teriyaki BBQ-kastiketta
- 2 pientä kananmunaa
- 6 rkl vehnäjauhoja
- 8–10 rkl japanilaistyylisiä rapeita Kikkoman Panko -korppujauhoja
- öljyä friteeraukseen
- 4 sipulia
- 1–2 rkl kasviöljyä (sipulikastiketta varten)
- 1 tl perunajauhoja (tai maissijauhoja)
- 1–2 tl sinappia
- chilijauhetta
- vastajauhettua pippuria
- Lisäksi: cocktailtikkuja
Valmistusohje
- Viillä terävällä veitsellä broilerin rintafileisiin taskut. Leikkaa keittokinkku- ja juustosiivut kahteen osaan ja laita jokaiseen taskuun puolikas siivu keittokinkkua ja puolikas siivu juustoa. Sulje taskut cocktailtikuilla ja sivele broilerin rintafileiden pintaan 4 rkl hunajalla maustettua Teriyaki BBQ-kastiketta.
- Riko kananmunat syvälle lautaselle ja vatkaa kananmunien rakenne rikki. Mittaa yhdelle syvälle lautaselle vehnäjauhot ja toiselle pankojauhot. Kääntele täytetyt broilerin rintafileet ensin vehnäjauhoissa, sitten kananmunassa ja lopuksi pankojauhoissa.
- Kuumenna öljy (170–180 asteiseksi) isolla, korkeareunaisella pannulla ja paista leivitetyt broilerin rintafileet kullankeltaisiksi. Nosta valmiit rintafileet talouspaperin päälle, jotta ylimääräinen öljy imeytyy pois, ja pidä lämpiminä.
- Kuori sipulit ja leikkaa ohuiksi renkaiksi. Kaada pannulle 1–2 rkl öljyä ja paista sipuleita n. 10 minuuttia, kunnes ne ovat kullanruskeita. Kaada joukkoon loput hunajalla maustetusta Teriyaki BBQ-kastikkeesta ja 2 dl vettä, kiehauta ja keitä hieman kasaan. Sekoita perunajauhot (tai maissitärkkelys) kylmään vesitilkkaan sileäksi seokseksi, kaada kastikkeen joukkoon ja kiehauta. Mausta kastike sinapilla, chilijauheella ja pippurilla.
- Irrota cocktailtikut broilerin rintafileistä. Nosta broilerin rintafileet lautasille ja lusikoi päälle teriyaki-hunaja-sipulikastiketta. Lisukkeeksi sopii mainiosti värikäs salaatti.
Käytetyt tuotteet tässä reseptissä
Valmistusaika
35 min
Valmistelu aika:
5 min
Kokkausaika
30 min
2653 kJ / 630 kcal
Fett / Rasva:
28.7 g
Protein / Proteiini:
50 g
Kolhydrat / Hiilihdraatit:
41,8 g
Ainekset 4 annokselle
- 4 broilerin rintafileetä
- 2 siivua keittokinkkua
- 2 siivua juustoa
- 6–7 rkl Kikkomanin hunajalla maustettua Teriyaki BBQ-kastiketta
- 2 pientä kananmunaa
- 6 rkl vehnäjauhoja
- 8–10 rkl japanilaistyylisiä rapeita Kikkoman Panko -korppujauhoja
- öljyä friteeraukseen
- 4 sipulia
- 1–2 rkl kasviöljyä (sipulikastiketta varten)
- 1 tl perunajauhoja (tai maissijauhoja)
- 1–2 tl sinappia
- chilijauhetta
- vastajauhettua pippuria
- Lisäksi: cocktailtikkuja