
Kvinoaa sinihomejuustolla, pinaatilla, pähkinöillä ja mansikoilla

Ainekset 4 annokselle
• 200 g valkoista kvinoaa
• 100 g tuoretta babypinaattia
• 200 g mansikoita
• 150 g roquefortjuustoa
• 100 g saksanpähkinöitä
• 20 g oliiviöljyä (2 rkl)
• 20 g hunajaa (1 rkl)
• 20 g Ponzu-sitrussoijakastiketta (2 rkl)
Valmistusohje
Kuumenna 450 ml vettä. Lisää kvinoa ja kypsennä kannen alla miedolla lämmöllä 15 minuutin ajan, kunnes vesi on imeytynyt. Anna jäähtyä.
Laita pinaatti lautasille ja sekoita varovasti kvinoan kanssa. Lisää hienonnettu juusto ja mansikat.
Laita pähkinät paistinpannulle, lisää oliiviöljy ja sitrussoijakastike. Kypsennä kastiketta hetken aikaa, kunnes se sakenee. Laita pähkinät ruuan päälle ja kaada päälle loppu kastike.
Käytetyt tuotteet tässä reseptissä
Ainekset 4 annokselle
• 200 g valkoista kvinoaa
• 100 g tuoretta babypinaattia
• 200 g mansikoita
• 150 g roquefortjuustoa
• 100 g saksanpähkinöitä
• 20 g oliiviöljyä (2 rkl)
• 20 g hunajaa (1 rkl)
• 20 g Ponzu-sitrussoijakastiketta (2 rkl)