Kvinoaa sinihomejuustolla, pinaatilla, pähkinöillä ja mansikoilla
Hae
Suodata
Kvinoaa sinihomejuustolla, pinaatilla, pähkinöillä ja mansikoilla
Bookmark
192 / 514

Kvinoaa sinihomejuustolla, pinaatilla, pähkinöillä ja mansikoilla

Kvinoaa sinihomejuustolla, pinaatilla, pähkinöillä ja mansikoilla
Valmistusaika 25 min
Valmistelu aika: 25 min
9386 kJ / 2242 kcal

Ainekset 4 annokselle

• 200 g valkoista kvinoaa

• 100 g tuoretta babypinaattia

• 200 g mansikoita

• 150 g roquefortjuustoa

• 100 g saksanpähkinöitä

• 20 g oliiviöljyä (2 rkl)

• 20 g hunajaa (1 rkl)

• 20 g Ponzu-sitrussoijakastiketta (2 rkl)

 

Valmistusohje

Kuumenna 450 ml vettä. Lisää kvinoa ja kypsennä kannen alla miedolla lämmöllä 15 minuutin ajan, kunnes vesi on imeytynyt. Anna jäähtyä.

Laita pinaatti lautasille ja sekoita varovasti kvinoan kanssa. Lisää hienonnettu juusto ja mansikat.

Laita pähkinät paistinpannulle, lisää oliiviöljy ja sitrussoijakastike. Kypsennä kastiketta hetken aikaa, kunnes se sakenee. Laita pähkinät ruuan päälle ja kaada päälle loppu kastike.

Käytetyt tuotteet tässä reseptissä

Valmistusaika 25 min
Valmistelu aika: 25 min
9386 kJ / 2242 kcal

Ainekset 4 annokselle

• 200 g valkoista kvinoaa

• 100 g tuoretta babypinaattia

• 200 g mansikoita

• 150 g roquefortjuustoa

• 100 g saksanpähkinöitä

• 20 g oliiviöljyä (2 rkl)

• 20 g hunajaa (1 rkl)

• 20 g Ponzu-sitrussoijakastiketta (2 rkl)