Viskissä marinoidut kanankoivet

kokonaisaika 180 min
15 min esivalmistelut
45 min valmistus
120 min marinointi

Skotlannin ylämaat kutsuvat! Savuinen viski ja Kikkomanin Teriyaki BBQ-kastike Hunajalla antavat kanankoiville makean mausteisen maun. Kun lisäät marinadiin vielä valkosipulia ja sinappia, on makuseikkailu valmis alkamaan.

Ainekset

2 annosta
3 
valkosipulinkynttä
3 rkl
sinappia
 ½ rkl
hunajaa (tai fariinisokeria)
4 rkl
viskiä
1 hyppysellinen
pippuria
400 g
kanankoipia

Koristeluun (valinnainen):

1 
rosmariinin oksa
1 
sitruuna
1 
kokonainen valkosipuli
Ravintosisältö (per annos): 2692 kJ  /  644 kcal
41 g Rasva
42 g Proteiini
28 g Hiilihydraatit

Valmistus

Vaihe 1

3  valkosipulinkynttä – 3 rkl sinappia – 4 rkl Kikkoman Hunajalla maustettu Teriyaki BBQ-kastike ½ rkl hunajaa (tai fariinisokeria) – 4 rkl viskiä – 1 hyppysellinen pippuria

Purista valkosipulinkynnet kulhoon ja lisää sinappi, Kikkoman Teriyaki BBQ-kastike Hunajalla, hunaja (tai fariinisokeri), viski ja pippuri. Sekoita ainekset hyvin.

Vaihe 2

400 g kanankoipia

Peitä kanankoivet marinadilla ja anna marinoitua jääkaapissa vähintään kaksi tuntia.

Vaihe 3

1  rosmariinin oksa – 1  sitruuna – 1  kokonainen valkosipuli

Kypsennä kanankoivet joko uunissa (35–45 minuuttia 180 asteessa) tai grillaamalla (n. 30 minuuttia esilämmitetyllä parilalla).

Voit koristella annoksen rosmariinin oksalla, grillatuilla sitruunalohkoilla ja paahdetuilla valkosipulinpuolikkailla.

Vinkki:

Riisi, leipä tai grillattu patonki sopivat hyvin annoksen lisukkeiksi.

Resepti-ID: 1229

PDF-resepti

Lataa PDF

Kiitos palautteesta!

Arvioi resepti

Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!

3  valkosipulinkynttä – 3 rkl sinappia – 4 rkl Kikkoman Hunajalla maustettu Teriyaki BBQ-kastike ½ rkl hunajaa (tai fariinisokeria) – 4 rkl viskiä – 1 hyppysellinen pippuria

Purista valkosipulinkynnet kulhoon ja lisää sinappi, Kikkoman Teriyaki BBQ-kastike Hunajalla, hunaja (tai fariinisokeri), viski ja pippuri. Sekoita ainekset hyvin.

400 g kanankoipia

Peitä kanankoivet marinadilla ja anna marinoitua jääkaapissa vähintään kaksi tuntia.

1  rosmariinin oksa – 1  sitruuna – 1  kokonainen valkosipuli

Kypsennä kanankoivet joko uunissa (35–45 minuuttia 180 asteessa) tai grillaamalla (n. 30 minuuttia esilämmitetyllä parilalla).

Voit koristella annoksen rosmariinin oksalla, grillatuilla sitruunalohkoilla ja paahdetuilla valkosipulinpuolikkailla.

Arvioi resepti

Kiitos palautteesta!

Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!

01
02
03

Älä jää vaille maukkaita juttuja!

Tilaa herkulliset ideat säännöllisesti sähköpostiisi!
Osa pyydetyistä tiedoista puuttuu.

Haluan saada tietoa tarjouksista ja tuotteista sähköpostitse. Tilauksen voi peruuttaa milloin tahansa veloituksetta.