

Viskissä marinoidut kanankoivet
Skotlannin ylämaat kutsuvat! Savuinen viski ja Kikkomanin Teriyaki BBQ-kastike Hunajalla antavat kanankoiville makean mausteisen maun. Kun lisäät marinadiin vielä valkosipulia ja sinappia, on makuseikkailu valmis alkamaan.
Valmistus
Vaihe 1

3 valkosipulinkynttä – 3 rkl sinappia – 4 rkl Kikkoman Hunajalla maustettu Teriyaki BBQ-kastike – ½ rkl hunajaa (tai fariinisokeria) – 4 rkl viskiä – 1 hyppysellinen pippuria
Purista valkosipulinkynnet kulhoon ja lisää sinappi, Kikkoman Teriyaki BBQ-kastike Hunajalla, hunaja (tai fariinisokeri), viski ja pippuri. Sekoita ainekset hyvin.
Vaihe 2

400 g kanankoipia
Peitä kanankoivet marinadilla ja anna marinoitua jääkaapissa vähintään kaksi tuntia.
Vaihe 3

1 rosmariinin oksa – 1 sitruuna – 1 kokonainen valkosipuli
Kypsennä kanankoivet joko uunissa (35–45 minuuttia 180 asteessa) tai grillaamalla (n. 30 minuuttia esilämmitetyllä parilalla).
Voit koristella annoksen rosmariinin oksalla, grillatuilla sitruunalohkoilla ja paahdetuilla valkosipulinpuolikkailla.
Vinkki:
Riisi, leipä tai grillattu patonki sopivat hyvin annoksen lisukkeiksi.
Resepti-ID: 1229
PDF-resepti
Lataa PDFKiitos palautteesta!
Arvioi resepti
Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!
Löydä lisää reseptejä