Grillattua munakoisoa ja tryffelimajoneesia

kokonaisaika 105 min
15 min esivalmistelut
30 min valmistus
60 min marinointi

Aasian ja Välimeren maut kohtaavat herkullisessa fuusioannoksessa, joka on pullollaan umamista täyteläisyyttä.

Ainekset

2 annosta

Grillattu munakoiso:

1 
keskikokoinen munakoiso
2 
valkosipulinkynttä
1 rkl
tamarinditahnaa
2 rkl
ketsuppia
 ½ tl
jauhettua korianteria
1 hyppysellinen
pippuria
2 rkl
oliiviöljyä

Kirsikkatomaatit:

200 g
kirsikkatomaatteja
1 rkl
oliiviöljyä
2 rkl
balsamietikkaa
2 
valkosipulinkynttä
1 hyppysellinen
suolaa
1 hyppysellinen
pippuria

Tryffelimajoneesi:

4 rkl
majoneesia
1 rkl
tryffelitahnaa tai raastettua tuoretta tryffeliä
1 rkl
ranskankermaa
2 rkl
raastettua parmesaania
1 hyppysellinen
suolaa
1 hyppysellinen
pippuria
 ½ tl
hunajaa

Tarjoilua:

2 rkl
paahdettuja pinjansiemeniä
2 rkl
parmesaania
Ravintosisältö (per annos): 2788 kJ  /  667 kcal
51 g Rasva
15 g Proteiini
22 g Hiilihydraatit

Valmistus

Vaihe 1

1  keskikokoinen munakoiso – 2  valkosipulinkynttä – 1 rkl tamarinditahnaa – 4 rkl Kikkoman luonnollisesti valmistettu soijakastike2 rkl ketsuppia –  ½ tl jauhettua korianteria – 1 hyppysellinen pippuria – 2 rkl oliiviöljyä

Halkaise munakoiso. Viillä veitsellä ristikko puolikkaiden sisäpinnalle varoen viiltämästä kuoren läpi.

Purista valkosipuli kulhoon. Lisää tamarinditahna, Kikkomanin soijakastike, ketsuppi, jauhettu korianteri, pippuri sekä oliiviöljy ja sekoita hyvin. Hiero seos munakoisojen pintaan ja anna tekeytyä jääkaapissa ainakin yksi tunti.

Vaihe 2

200 g kirsikkatomaatteja – 1 rkl oliiviöljyä – 2 rkl balsamietikkaa – 2  valkosipulinkynttä – 1 hyppysellinen suolaa – 1 hyppysellinen pippuria

Sekoita tomaatit, oliiviöljy ja balsamietikka. Lisää silputtu valkosipuli, suola ja pippuri ja sekoita hyvin.

Vaihe 3

4 rkl majoneesia – 1 rkl tryffelitahnaa tai raastettua tuoretta tryffeliä – 1 rkl Kikkoman luonnollisesti valmistettu soijakastike1 rkl ranskankermaa – 2 rkl raastettua parmesaania – 1 hyppysellinen suolaa – 1 hyppysellinen pippuria –  ½ tl hunajaa

Sekoita majoneesi, tryffelitahna, Kikkomanin soijakastike, ranskankerma ja raastettu parmesaani. Mausta suolalla ja pippurilla ja lisää hunaja. Sekoita sileäksi tahnaksi.

Vaihe 4

2 rkl paahdettuja pinjansiemeniä – 2 rkl parmesaania

Grillaa munakoison puolikkaita keskilämmöllä 20–25 minuuttia välillä käännellen. Grillaa samalla tomaatit, tai paista ne pikaisesti parilapannulla.

Tarjoile grillatut munakoisot tryffelimajoneesin, tomaattien, pinjansiementen ja raastetun parmesaanin kera. 

Resepti-ID: 1230

PDF-resepti

Lataa PDF

Kiitos palautteesta!

Arvioi resepti

Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!

1  keskikokoinen munakoiso – 2  valkosipulinkynttä – 1 rkl tamarinditahnaa – 4 rkl Kikkoman luonnollisesti valmistettu soijakastike2 rkl ketsuppia –  ½ tl jauhettua korianteria – 1 hyppysellinen pippuria – 2 rkl oliiviöljyä

Halkaise munakoiso. Viillä veitsellä ristikko puolikkaiden sisäpinnalle varoen viiltämästä kuoren läpi.

Purista valkosipuli kulhoon. Lisää tamarinditahna, Kikkomanin soijakastike, ketsuppi, jauhettu korianteri, pippuri sekä oliiviöljy ja sekoita hyvin. Hiero seos munakoisojen pintaan ja anna tekeytyä jääkaapissa ainakin yksi tunti.

200 g kirsikkatomaatteja – 1 rkl oliiviöljyä – 2 rkl balsamietikkaa – 2  valkosipulinkynttä – 1 hyppysellinen suolaa – 1 hyppysellinen pippuria

Sekoita tomaatit, oliiviöljy ja balsamietikka. Lisää silputtu valkosipuli, suola ja pippuri ja sekoita hyvin.

4 rkl majoneesia – 1 rkl tryffelitahnaa tai raastettua tuoretta tryffeliä – 1 rkl Kikkoman luonnollisesti valmistettu soijakastike1 rkl ranskankermaa – 2 rkl raastettua parmesaania – 1 hyppysellinen suolaa – 1 hyppysellinen pippuria –  ½ tl hunajaa

Sekoita majoneesi, tryffelitahna, Kikkomanin soijakastike, ranskankerma ja raastettu parmesaani. Mausta suolalla ja pippurilla ja lisää hunaja. Sekoita sileäksi tahnaksi.

2 rkl paahdettuja pinjansiemeniä – 2 rkl parmesaania

Grillaa munakoison puolikkaita keskilämmöllä 20–25 minuuttia välillä käännellen. Grillaa samalla tomaatit, tai paista ne pikaisesti parilapannulla.

Tarjoile grillatut munakoisot tryffelimajoneesin, tomaattien, pinjansiementen ja raastetun parmesaanin kera. 

Arvioi resepti

Kiitos palautteesta!

Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!

01
02
03
04

Älä jää vaille maukkaita juttuja!

Tilaa herkulliset ideat säännöllisesti sähköpostiisi!
Osa pyydetyistä tiedoista puuttuu.

Haluan saada tietoa tarjouksista ja tuotteista sähköpostitse. Tilauksen voi peruuttaa milloin tahansa veloituksetta.