Grillattua munakoisoa ja tryffelimajoneesia
Aasian ja Välimeren maut kohtaavat herkullisessa fuusioannoksessa, joka on pullollaan umamista täyteläisyyttä.
Ainekset
Grillattu munakoiso:
Kirsikkatomaatit:
Tryffelimajoneesi:
Tarjoilua:
Valmistus
Vaihe 1
1 keskikokoinen munakoiso – 2 valkosipulinkynttä – 1 rkl tamarinditahnaa – 4 rkl Kikkoman luonnollisesti valmistettu soijakastike – 2 rkl ketsuppia – ½ tl jauhettua korianteria – 1 hyppysellinen pippuria – 2 rkl oliiviöljyä
Halkaise munakoiso. Viillä veitsellä ristikko puolikkaiden sisäpinnalle varoen viiltämästä kuoren läpi.
Purista valkosipuli kulhoon. Lisää tamarinditahna, Kikkomanin soijakastike, ketsuppi, jauhettu korianteri, pippuri sekä oliiviöljy ja sekoita hyvin. Hiero seos munakoisojen pintaan ja anna tekeytyä jääkaapissa ainakin yksi tunti.
Vaihe 2
200 g kirsikkatomaatteja – 1 rkl oliiviöljyä – 2 rkl balsamietikkaa – 2 valkosipulinkynttä – 1 hyppysellinen suolaa – 1 hyppysellinen pippuria
Sekoita tomaatit, oliiviöljy ja balsamietikka. Lisää silputtu valkosipuli, suola ja pippuri ja sekoita hyvin.
Vaihe 3
4 rkl majoneesia – 1 rkl tryffelitahnaa tai raastettua tuoretta tryffeliä – 1 rkl Kikkoman luonnollisesti valmistettu soijakastike – 1 rkl ranskankermaa – 2 rkl raastettua parmesaania – 1 hyppysellinen suolaa – 1 hyppysellinen pippuria – ½ tl hunajaa
Sekoita majoneesi, tryffelitahna, Kikkomanin soijakastike, ranskankerma ja raastettu parmesaani. Mausta suolalla ja pippurilla ja lisää hunaja. Sekoita sileäksi tahnaksi.
Vaihe 4
2 rkl paahdettuja pinjansiemeniä – 2 rkl parmesaania
Grillaa munakoison puolikkaita keskilämmöllä 20–25 minuuttia välillä käännellen. Grillaa samalla tomaatit, tai paista ne pikaisesti parilapannulla.
Tarjoile grillatut munakoisot tryffelimajoneesin, tomaattien, pinjansiementen ja raastetun parmesaanin kera.
Resepti-ID: 1230
PDF-resepti
Lataa PDFKiitos palautteesta!
Arvioi resepti
Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!
Löydä lisää reseptejä