Entrecôte hunaja-viski-soija glaseerauksella
Hae
Suodattaa
Entrecôte hunaja-viski-soija glaseerauksella
Bookmark
46 / 429

Entrecôte hunaja-viski-soija glaseerauksella

Entrecôte hunaja-viski-soija glaseerauksella
Valmistusaika 30 min
Valmistelu aika: 30 min

Ainekset

  • 2 kesäkurpitsaa
  • 2 punaista paprikaa
  • 400 g perunoita (pienehköjä, halkaisija noin 3 cm)
  • 2 rkl rypsiöljyä
  • 5 rkl Kikkoman luonnollisesti valmistettua soijakastiketta
  • 250 g hunajaa 
  • 2 oksaa timjamia
  • 2 hyppysellistä rouhittua mustapippuria
  • 4 cl viskiä
  • 1 kg entrecôte
  • 1 oksa rosmariinia

Valmistusohje

  1. Pese kesäkurpitsat ja leikkaa ne sormenpaksuisiksi viipaleiksi. Pese ja halkaise paprikat. Poista siemenet ja leikkaa paprikat samankokoisiksi viipaleiksi kuin kesäkurpitsat. Pese ja puolita perunat. Laita kaikki ainekset suureen kulhoon lisää rypsiöljy ja grillaa kasvikset. Mausta kypsennetyt vihannekset kahdella ruokalusikallisella  soijakastiketta.
  2. Laita hunaja kattilaan, sekoita siihen 3 rkl soijakastiketta ja kiehauta. Poista kattila liedeltä. Pese, kuivaa ja nypi timjaminoksat pieniksi. Mausta hunaja-soijaseos timjamilla, pippurilla ja viskillä.
  3. Leikkaa entrecôte neljäksi pihviksi. Grillaa pihvejä n 5 min/puoli, Sivele pihvejä  grillauksen aikana hunaja-viski-soijakastikkeella.  Kun sisälämpötila on + 55˚ C, nosta lihat leikkuulaudalle ja anna vetäytyä n 10 min folion alla. Huuhtele rosmariini ja nypi oksa pienemmäksi tarvittaessa. Tarjoile pihvit grillattujen kasvisten kera, koristele rosmariinilla.

Käytetyt tuotteet tässä reseptissä

Valmistusaika 30 min
Valmistelu aika: 30 min

Ainekset

  • 2 kesäkurpitsaa
  • 2 punaista paprikaa
  • 400 g perunoita (pienehköjä, halkaisija noin 3 cm)
  • 2 rkl rypsiöljyä
  • 5 rkl Kikkoman luonnollisesti valmistettua soijakastiketta
  • 250 g hunajaa 
  • 2 oksaa timjamia
  • 2 hyppysellistä rouhittua mustapippuria
  • 4 cl viskiä
  • 1 kg entrecôte
  • 1 oksa rosmariinia