
Chili-hunajadippi
Mausteinen chili-hunajadippi kaikkeen grillaukseen Chili-hunajadippi yhdessä KIKKOMAN-soijakastikkeen kanssa on loistava muunnelma ja se on ihanteellinen lisuke yhdessä grillatun lihan ja vihannesten kanssa. Mausteinen KIKKOMAN-soijakastike tasapainottaa makeat ja tuliset aromit optimaalisesti.

Ainekset 4 annokselle
- 2–3 rkl KIKKOMAN-soijakastiketta
- 1 rkl valkoisia seesaminsiemeniä
- 1 tl chilihiutaleita
- 2 rkl juoksevaa hunajaa
- 2 tl vastapuristettua sitruunamehua
- suolaa ja vastajauhettua pippuria
Valmistusohje
- Sekoita soijakastike pienessä kulhossa seesaminsiementen, chilihiutaleiden, hunajan ja sitruunamehun kanssa.
- Mausta suolalla ja pippurilla. Jos dippi on liian tulista, tulisuutta voi säätää hieman sokerilla tai sitruunamehulla.
Käytetyt tuotteet tässä reseptissä
Ainekset 4 annokselle
- 2–3 rkl KIKKOMAN-soijakastiketta
- 1 rkl valkoisia seesaminsiemeniä
- 1 tl chilihiutaleita
- 2 rkl juoksevaa hunajaa
- 2 tl vastapuristettua sitruunamehua
- suolaa ja vastajauhettua pippuria