Chili-hunajadippi
Chili-hunajadippi

Chili-hunajadippi

kokonaisaika10 min
10 minesivalmistelut

Mausteinen chili-hunajadippi kaikkeen grillaukseen Chili-hunajadippi yhdessä KIKKOMAN-soijakastikkeen kanssa on loistava muunnelma ja se on ihanteellinen lisuke yhdessä grillatun lihan ja vihannesten kanssa. Mausteinen KIKKOMAN-soijakastike tasapainottaa makeat ja tuliset aromit optimaalisesti.

Ainekset

4 annosta
1 rkl
valkoisia seesaminsiemeniä
1 tl
chilihiutaleita
2 rkl
juoksevaa hunajaa
2 tl
vastapuristettua sitruunamehua
suolaa ja vastajauhettua pippuria
Ravintosisältö (per annos):230 kJ / 55 kcal
1 gRasva
8 gHiilihydraatit

Valmistus

Vaihe 1

Sekoita soijakastike pienessä kulhossa seesaminsiementen, chilihiutaleiden, hunajan ja sitruunamehun kanssa.

Vaihe 2

Mausta suolalla ja pippurilla. Jos dippi on liian tulista, tulisuutta voi säätää hieman sokerilla tai sitruunamehulla.

Resepti-ID: 963

PDF-resepti

Lataa PDF

Kiitos palautteesta!

Arvioi resepti

Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!

Sekoita soijakastike pienessä kulhossa seesaminsiementen, chilihiutaleiden, hunajan ja sitruunamehun kanssa.

Mausta suolalla ja pippurilla. Jos dippi on liian tulista, tulisuutta voi säätää hieman sokerilla tai sitruunamehulla.

Arvioi resepti

Kiitos palautteesta!

Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!

01
02

Älä missaa mitään!

Mielenkiintoisia juttuja, herkullisia reseptejä ja mahtavia kilpailuja!

Osa pyydetyistä tiedoista puuttuu.

Haluan saada tietoa tarjouksista ja tuotteista sähköpostitse. Tilauksen voi peruuttaa milloin tahansa veloituksetta.