Broccoli-kukkakaalisalaatti
Tämä rapsakka salaatti on mainio lisuke grilliruoille. Se sopii hyvin myös alkupalaksi tai kevyeksi välipalaksi.
Ainekset
Kastike:
Valmistus
Vaihe 1
Irrota parsakaalin ja kukkakaalin kukinnot ja keitä niitä suolatussa, kiehuvassa vedessä. Huuhtele kukinnot lävikössä kylmällä vedellä, jotta kypsyminen pysähtyy. Laita kaalit isoon kulhoon.
Vaihe 2
Leikkaa sipuli ohuiksi siivuiksi ja porkkana tikuiksi. Lisää kaalien joukkoon ja sekoita kunnolla.
Vaihe 3
Sekoita erillisessä kulhossa Kikkomanin soijakastike, majoneesi, hunaja, sitruunamehu ja sitruunan raastettu kuori.
Vaihe 4
Kääntele kastike varovasti salaatin sekaan.
Vaihe 5
Koristele salaatti paahdetuilla kurpitsansiemenillä, ruohosipulisilpulla ja seesaminsiemenillä.
Resepti-ID: 1127
PDF-resepti
Kiitos palautteesta!
Arvioi resepti
Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!
Löydä lisää reseptejä