Suklaamousse ja marinoidut hedelmät
Valmistus
Rouhi suklaa karkeasti. Aseta kulho vesihauteeseen ja lisää kulhoon suklaarouhe, soijakastike, espressojauhe ja sokeri. Sulata ainekset ja anna seoksen jäähtyä hetki. Vatkaa valkuainen ja kerma vaahdoksi eri kulhoissa, sekoita molemmat suklaaseoksen joukkoon ja aseta mousse jääkaappiin noin tunniksi. Kuori appelsiini ja kiivi, huuhtele päärynä ja fileeraa appelsiinilohkoista kalvot pois. Leikkaa päärynä neljään osaan ja poista siemenkota. Pilko päärynä, appelsiinin hedelmäliha ja kiivi pieniksi kuutioiksi. Leikkaa granaattiomena kahtia. Halkaise puolikkaat pienempiin osiin, kaiva granaattiomenan siemenet irti kuoresta ja poista valkoiset kalvot. Sekoita keskenään soija-maustekastike, hunaja ja likööri, lisää seos hedelmien joukkoon ja anna vetäytyä hetki. Muotoile moussesta pyöreitä annoksia kahden ruokalusikan avulla, asettele annokset lautaselle ja tarjoile hedelmien kera. Halutessasi voit koristella suklaamoussen sitruunamelissan lehdillä.
Resepti-ID: 477
PDF-resepti
Lataa PDFKiitos palautteesta!
Arvioi resepti
Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!
Löydä lisää reseptejä