Punajuuri-lehtikaalisalaatti fetalla
Punajuuri-lehtikaalisalaatti fetalla

Punajuuri-lehtikaalisalaatti fetalla

2 1 arviot
kokonaisaika 8 min
8 min esivalmistelut

Värikkäässä salaatissa on paahdettua punajuurta, rusinoita ja granaattiomenan siemeniä. Kastikkeeseen makua tuovat mm. timjami ja soijakastike, ja rouskuvan herkun viimeistelevät saksanpähkinät ja feta.

Ainekset

2 annosta
80 g
lehtikaalia
1 nippu
nippu lehtipersiljaa
2 
punajuurta
1 
granaattiomena
3 rkl
jumborusinoita
30 g
saksanpähkinöitä
50 g
fetajuustoa
1 rkl
oliiviöljyä
1 rkl
agavesiirappia
1 rkl
sitruunamehua
1 tl
kuivattua timjamia
1 tl
jauhettua kuminaa
Ravintosisältö (per annos):1.139 kJ / 272 kcal
6,7 gRasva
7,5 gProteiini
44 gHiilihydraatit

Valmistus

Vaihe 1

80 g lehtikaalia – 1 nippu nippu lehtipersiljaa – 2  punajuurta – 1  granaattiomena – 3 rkl jumborusinoita – 30  saksanpähkinöitä – 50 g fetajuustoa

Huuhtele lehtikaali ja silppua se sekä lehtipersilja rouheasti. Paahda punajuuret: kääri ne folioon ja paista 200-asteisessa uunissa tunnin verran tai kunnes ne ovat pehmeitä. Kuori punajuuret, anna jäähtyä ja leikkaa isoiksi kuutioiksi. Sekoita lehtikaali, persilja, rusinat, punajuuret, granaattiomenan siemenet, saksanpähkinät ja murustettu feta.

Vaihe 2

1 rkl oliiviöljyä – 2 rkl Kikkoman luonnollisesti valmistettu soijakastike1 rkl agavesiirappia – 1 rkl sitruunamehua – 1 tl kuivattua timjamia – 1 tl jauhettua kuminaa

Sekoita kastikeainekset ja kaada salaatin päälle juuri ennen tarjoilua.

Vinkki

Jos haluat säästää aikaa, voit käyttää esikeitettyjä/esipaahdettuja punajuuria. Rusinoiden sijaan voit käyttää kuivattuja karpaloita ja saksanpähkinöiden sijaan pekaanipähkinöitä.

Resepti-ID: 1622

PDF-resepti

Lataa PDF

Kiitos palautteesta!

Arvioi resepti

Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!

80 g lehtikaalia – 1 nippu nippu lehtipersiljaa – 2 punajuurta – 1 granaattiomena – 3 rkl jumborusinoita – 30 saksanpähkinöitä – 50 g fetajuustoa

Huuhtele lehtikaali ja silppua se sekä lehtipersilja rouheasti. Paahda punajuuret: kääri ne folioon ja paista 200-asteisessa uunissa tunnin verran tai kunnes ne ovat pehmeitä. Kuori punajuuret, anna jäähtyä ja leikkaa isoiksi kuutioiksi. Sekoita lehtikaali, persilja, rusinat, punajuuret, granaattiomenan siemenet, saksanpähkinät ja murustettu feta.

1 rkl oliiviöljyä – 2 rkl Kikkoman luonnollisesti valmistettu soijakastike1 rkl agavesiirappia – 1 rkl sitruunamehua – 1 tl kuivattua timjamia – 1 tl jauhettua kuminaa

Sekoita kastikeainekset ja kaada salaatin päälle juuri ennen tarjoilua.

Arvioi resepti

Kiitos palautteesta!

Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!

01
02

Älä missaa mitään!

Mielenkiintoisia juttuja, herkullisia reseptejä ja mahtavia kilpailuja!

Osa pyydetyistä tiedoista puuttuu.

Haluan saada tietoa tarjouksista ja tuotteista sähköpostitse. Tilauksen voi peruuttaa milloin tahansa veloituksetta.