Nasi goreng kanalla
Nasi goreng kanalla

Nasi goreng kanalla

5 10 arviot
kokonaisaika 30 min
15 min esivalmistelut
15 min valmistus

Indonesialainen paistettu riisi eli nasi goreng on helppotekoinen ruoka, joka on tulvillaan makua. Siihen voi hyvin käyttää tähteeksi jääneen riisin, jolle Kikkoman soijakastike riisille antaa makean mausteisen maun.

Ainekset

4 annosta
250 g
jasmiiniriisiä
400 g
kanan rintafileetä
2 
porkkanaa
2 
punaista paprikaa
1 
punasipuli
2 
valkosipulinkynttä
200 g
pakasteherneitä
4 
kananmunaa
1 rkl
kasviöljyä
Suolaa (maun mukaan)
Vastajauhettua pippuria (maun mukaan)
2 rkl
limettimehua

Koristeluun:

6 
kirsikkatomaattia, valinnainen
1 kourallinen
kevätsipulia, valinnainen
Ravintosisältö (per annos):2.475 kJ / 590 kcal
15,2 gRasva
39,9 gProteiini
68,6 gHiilihydraatit

Valmistus

Vaihe 1

250 g jasmiiniriisiä – 400 g kanan rintafileetä – 2  porkkanaa – 2  punaista paprikaa – 1  punasipuli – 2  valkosipulinkynttä

Keitä riisi pakkauksen ohjeen mukaan. Leikkaa kanan rintafilee suikaleiksi. Leikkaa porkkana ohuiksi tikuiksi ja paloittele paprikat. Silppua sipuli ja valkosipuli hienoksi.

Vaihe 2

2 rkl Kikkoman paahdettu seesamiöljy200 g pakasteherneitä – 90 ml Kikkoman kastike riisille - makea

Paista kana isolla paistinpannulla tai wokpannulla Kikkomanin seesamiöljyssä. Lisää porkkanat, paprikat, sipuli ja valkosipuli ja paista n. 5 minuuttia. Lisää herneet, riisi sekä Kikkoman soijakastike riisille ja paista vielä n. 3 minuuttia jatkuvasti sekoittaen.

Vaihe 3

4  kananmunaa – 1 rkl kasviöljyä – Suolaa (maun mukaan) – Vastajauhettua pippuria (maun mukaan) – 2 rkl limettimehua – 6  kirsikkatomaattia, valinnainen – 1 kourallinen kevätsipulia, valinnainen

Paista munat toisella pannulla kasviöljyssä ja mausta suolalla ja pippurilla. Mausta nasi goreng pippurilla sekä limettimehulla ja asettele paistetut kananmunat sen päälle ennen tarjoilua. Koristele halutessasi neljään osaan leikatuilla kirsikkatomaateilla ja kevätsipulin suikaleilla.

Vinkki:

Gourmet-version saat korvaamalla kanan paistetuilla lohisuikaleilla tai merenelävillä. Myös seesamiöljyssä paistetut herkkusienet tai osterivinokkaat sopivat annokseen loistavasti.

Resepti-ID: 1498

PDF-resepti

Lataa PDF

Kiitos palautteesta!

Arvioi resepti

Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!

250 g jasmiiniriisiä – 400 g kanan rintafileetä – 2 porkkanaa – 2 punaista paprikaa – 1 punasipuli – 2 valkosipulinkynttä

Keitä riisi pakkauksen ohjeen mukaan. Leikkaa kanan rintafilee suikaleiksi. Leikkaa porkkana ohuiksi tikuiksi ja paloittele paprikat. Silppua sipuli ja valkosipuli hienoksi.

2 rkl Kikkoman paahdettu seesamiöljy200 g pakasteherneitä – 90 ml Kikkoman kastike riisille - makea

Paista kana isolla paistinpannulla tai wokpannulla Kikkomanin seesamiöljyssä. Lisää porkkanat, paprikat, sipuli ja valkosipuli ja paista n. 5 minuuttia. Lisää herneet, riisi sekä Kikkoman soijakastike riisille ja paista vielä n. 3 minuuttia jatkuvasti sekoittaen.

4 kananmunaa – 1 rkl kasviöljyä – Suolaa (maun mukaan) – Vastajauhettua pippuria (maun mukaan) – 2 rkl limettimehua – 6 kirsikkatomaattia, valinnainen – 1 kourallinen kevätsipulia, valinnainen

Paista munat toisella pannulla kasviöljyssä ja mausta suolalla ja pippurilla. Mausta nasi goreng pippurilla sekä limettimehulla ja asettele paistetut kananmunat sen päälle ennen tarjoilua. Koristele halutessasi neljään osaan leikatuilla kirsikkatomaateilla ja kevätsipulin suikaleilla.

Arvioi resepti

Kiitos palautteesta!

Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!

01
02
03

Ota yhteyttä!

Jos sinulla on kysyttävää tuotteistamme, niiden saatavuudesta tai Kikkomanista yrityksenä, niin laita viestiä!

Entry required or incorrect. Please correct.
Entry required or incorrect. Please correct.
Please enter your country.
Please enter a valid E-Mail address.
Please enter a message.

* pakollinen

Huomioi tietosuojaseloste. Lisätietoja yrityksestä on julkaisutiedoissamme.