Suklaahippukeksit cashewpähkinöillä
Suklaahippukeksit cashewpähkinöillä

Suklaahippukeksit cashewpähkinöillä

4,7 12 arviot
kokonaisaika 30 min
20 min esivalmistelut
10 min valmistus

Herkullisissa kekseissä on pehmeiden suklaahippujen lisäksi rouskuvia cashewpähkinöitä ja Kikkomanin soijakastikkeen tuoma umaminen makuvivahde – vastustamattoman hyvää!

Ainekset

30 annosta
280 g
vehnäjauhoja
2 tl
maissitärkkelystä
 ½ tl
ruokasoodaa
170 g
pehmeää voita
200 g
fariinisokeria
100 g
sokeria
2 tl
vaniljatahnaa
1 
kananmuna
150 g
suklaapaloja tai -hippuja
50 g
pilkottuja cashewpähkinöitä
Ravintosisältö (per annos):630 kJ / 152 kcal
7 gRasva
2 gProteiini
19,8 gHiilihydraatit

Valmistus

Vaihe 1

280 g vehnäjauhoja – 2 tl maissitärkkelystä –  ½ tl ruokasoodaa – 170 g pehmeää voita – 200 g fariinisokeria – 100 g sokeria – 2 tl vaniljatahnaa – 4 tl Kikkoman luonnollisesti valmistettu soijakastike1  kananmuna

Lämmitä uuni 180 asteeseen ja vuoraa kaksi uunipeltiä leivinpaperilla. Sekoita jauhot, maissitärkkelys sekä ruokasooda. Vatkaa kulhossa voita, sokeria ja fariinisokeria 2–3 minuuttia. Sekoita joukkoon vaniljatahna, Kikkomanin soijakastike sekä kananmuna.

Vaihe 2

100 g suklaapaloja tai -hippuja – 50 g pilkottuja cashewpähkinöitä

Lisää jauhoseos taikinaan ja sekoita. Sekoita joukkoon suklaa ja cashewpähkinät. Nostele taikina jäätelökauhan tai kahden lusikan avulla ja nokareiksi pellille. Jätä keksien väliin reilusti tilaa. Paista n. 10 minuuttia.

Vaihe 3

50 g suklaapaloja tai -hippuja

Kun keksit ovat vielä kuumia, painele niiden pintaan loput suklaahipuista. Jätä jäähtymään ritilälle.

Vinkki:

Voit käyttää kekseihin erivärisiä suklaahippuja: valkosuklaata, maitosuklaata ja tummaa suklaata. Jos haluat XXL-kokoisia keksejä, ota taikinasta isompia annoksia ja jätä paistaessa keksien väliin vieläkin reilummin tilaa.

Resepti-ID: 1493

PDF-resepti

Lataa PDF

Kiitos palautteesta!

Arvioi resepti

Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!

280 g vehnäjauhoja – 2 tl maissitärkkelystä – ½ tl ruokasoodaa – 170 g pehmeää voita – 200 g fariinisokeria – 100 g sokeria – 2 tl vaniljatahnaa – 4 tl Kikkoman luonnollisesti valmistettu soijakastike1 kananmuna

Lämmitä uuni 180 asteeseen ja vuoraa kaksi uunipeltiä leivinpaperilla. Sekoita jauhot, maissitärkkelys sekä ruokasooda. Vatkaa kulhossa voita, sokeria ja fariinisokeria 2–3 minuuttia. Sekoita joukkoon vaniljatahna, Kikkomanin soijakastike sekä kananmuna.

100 g suklaapaloja tai -hippuja – 50 g pilkottuja cashewpähkinöitä

Lisää jauhoseos taikinaan ja sekoita. Sekoita joukkoon suklaa ja cashewpähkinät. Nostele taikina jäätelökauhan tai kahden lusikan avulla ja nokareiksi pellille. Jätä keksien väliin reilusti tilaa. Paista n. 10 minuuttia.

50 g suklaapaloja tai -hippuja

Kun keksit ovat vielä kuumia, painele niiden pintaan loput suklaahipuista. Jätä jäähtymään ritilälle.

Arvioi resepti

Kiitos palautteesta!

Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!

01
02
03

Ota yhteyttä!

Jos sinulla on kysyttävää tuotteistamme, niiden saatavuudesta tai Kikkomanista yrityksenä, niin laita viestiä!

Entry required or incorrect. Please correct.
Entry required or incorrect. Please correct.
Please enter your country.
Please enter a valid E-Mail address.
Please enter a message.

* pakollinen

Huomioi tietosuojaseloste. Lisätietoja yrityksestä on julkaisutiedoissamme.