

Kana-parsakesärullat
Kimchi-kastikkeessa marinoitua kanaa, rapsakkaa parsaa ja kevätsipulia – näistä syntyy riisipaperiarkkiin rullattu kevyt kesäherkku, joka tarjoillaan mausteisen dippikastikkeen kera.
Valmistus
Vaihe 1

200 g broilerin rintafileetä – 2 rkl Kikkoman Mausteinen Chilikastike Kimchille – 2 tl Kikkoman luonnollisesti valmistettu soijakastike – 1 rkl kasviöljyä
Leikkaa rintafilee ohuiksi suikaleiksi. Sekoita joukkoon Kikkoman chilikastike, kasviöljy sekä Kikkoman soijakastike. Anna suikaleiden marinoitua n. 15 minuuttia ja paista ne sitten pannulla kullanruskeiksi. Jätä jäähtymään.
Vaihe 2

1 tl voita – 1 salottisipuli – 4 kananmunaa – 1 tl Kikkoman luonnollisesti valmistettu soijakastike – 1 hyppysellinen pippuria – 2 rkl silputtua kevätsipulia
Kuumenna voi paistinpannulla. Silppua salottisipuli. Vatkaa munat kulhossa ja mausta ne Kikkoman soijakastikkeella ja pippurilla. Paista salottisipulia pannulla minuutin ajan. Kaada munat joukkoon ja jatka paistamista välillä sekoittaen, kunnes syntyy munakokkelia. Älä paista munakokkelia liian kuivaksi. Ripottele kevätsipuli munakokkelin päälle ja jätä jäähtymään.
Vaihe 3

8 vihreää parsaa – 8 riisipaperiarkkia – 20 g rucolaa
Puhdista parsat ja leikkaa tyvestä kova osa pois. Ryöppää parsoja kiehuvassa, suolatussa vedessä 2 minuuttia ja upota ne sitten hetkeksi kylmään veteen. Liota riisipaperiarkkeja lämpimässä vedessä ja taputtele arkit varovasti kuiviksi. Asettele rucolaa, kananmunaa, parsaa ja kanaa kullekin arkille ja kääri tiukaksi rullaksi.
Vaihe 4

2 rkl Kikkoman Mausteinen Chilikastike Kimchille – 2 rkl kermaa – 1 tl sitruunamehua
Sekoita Kikkoman chilikastike, kerma ja sitruunamehu kulhossa sileäksi kastikkeeksi. Tarjoile kesärullat kermaisen kastikkeen kera.
Vinkki:
Voit tarjoilla kesärullat kylminä tai kevyesti Kikkoman seesamiöljyssä paistettuina.
Resepti-ID: 1527
PDF-resepti
Lataa PDFKiitos palautteesta!
Arvioi resepti
Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!
Löydä lisää reseptejä