

Juustolla täytetyt persikat
Grillatut hedelmät ovat herkullisia ja sopivat muuhunkin kuin vain jälkiruoaksi. Persikoista, voimakkaasta juustosta ja pinjansiemenistä saat maistuvan välipalan tai lisukkeen grilliruoille.
Ainekset
Salaatti
Valmistus
Vaihe 1
Halkaise persikat.
Vaihe 2
Sivele persikat Kikkomanin hunajalla maustetulla Teriyaki BBQ-kastikkeella ja oliiviöljyllä.
Vaihe 3
Kiehauta pienessä kattilassa loput Kikkomanin hunajalla maustetusta Teriyaki BBQ-kastikkeesta omenamehun ja rosmariinin kanssa.
Vaihe 4
Aseta persikat leikkauspinta alaspäin kuumalle parilalevylle. Kypsennä, kunnes hedelmien pinta karamellisoituu ja siihen tulee raitoja.
Vaihe 5
Käännä persikat ympäri.
Vaihe 6
Lisää murustettu vuohenjuusto, rouhitut saksanpähkinät sekä pinjansiemenet persikoiden päälle. Valuta päälle hunajaa ja jatka kypsentämistä 5 minuuttia.
Vaihe 7
Leikkaa sipuli suikaleiksi ja kurkku ohuiksi siivuiksi. Sekoita nämä yhteen rucolan kanssa ja asettele lautaselle. Laita persikat salaattipedille ja pirskottele päälle Kikkomanin hunajalla maustettua Teriyaki BBQ-kastiketta. Koristele tuoreilla yrteillä.
Resepti-ID: 1121
PDF-resepti
Lataa PDFKiitos palautteesta!
Arvioi resepti
Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!
Löydä lisää reseptejä

![[Translate to Finnisch:] [Translate to Finnisch:]](https://www.kikkoman.fi/fileadmin/_processed_/3/2/csm_1577_Carrot_Ginger_Salad_With_Cilantro_Desktop_Header_03efb60f8c.webp)
![[Translate to Finnisch:] [Translate to Finnisch:]](https://www.kikkoman.fi/fileadmin/_processed_/6/2/csm_1578_Goddess_salad_with_napa_cabbage_and_spinach_Desktop_Header_7e5faea0fa.webp)

















