Juustolla täytetyt persikat
Grillatut hedelmät ovat herkullisia ja sopivat muuhunkin kuin vain jälkiruoaksi. Persikoista, voimakkaasta juustosta ja pinjansiemenistä saat maistuvan välipalan tai lisukkeen grilliruoille.
Ainekset
Salaatti
Valmistus
Vaihe 1
Halkaise persikat.
Vaihe 2
Sivele persikat Kikkomanin hunajalla maustetulla Teriyaki BBQ-kastikkeella ja oliiviöljyllä.
Vaihe 3
Kiehauta pienessä kattilassa loput Kikkomanin hunajalla maustetusta Teriyaki BBQ-kastikkeesta omenamehun ja rosmariinin kanssa.
Vaihe 4
Aseta persikat leikkauspinta alaspäin kuumalle parilalevylle. Kypsennä, kunnes hedelmien pinta karamellisoituu ja siihen tulee raitoja.
Vaihe 5
Käännä persikat ympäri.
Vaihe 6
Lisää murustettu vuohenjuusto, rouhitut saksanpähkinät sekä pinjansiemenet persikoiden päälle. Valuta päälle hunajaa ja jatka kypsentämistä 5 minuuttia.
Vaihe 7
Leikkaa sipuli suikaleiksi ja kurkku ohuiksi siivuiksi. Sekoita nämä yhteen rucolan kanssa ja asettele lautaselle. Laita persikat salaattipedille ja pirskottele päälle Kikkomanin hunajalla maustettua Teriyaki BBQ-kastiketta. Koristele tuoreilla yrteillä.
Resepti-ID: 1121
PDF-resepti
Lataa PDFKiitos palautteesta!
Arvioi resepti
Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!
Löydä lisää reseptejä