Mehevä naudan sisäfilee makeassa soijakastikkeessa
Hae
Suodattaa
Mehevä naudan sisäfilee makeassa soijakastikkeessa
Bookmark
412 / 414

Mehevä naudan sisäfilee makeassa soijakastikkeessa

Mehevä naudan sisäfilee makeassa soijakastikkeessa
542 kJ / 129 kcal
Fett / Rasva: 5.3 g
Protein / Proteiini: 1 g
Kolhydrat / Hiilihdraatit: 3.5 g

Ainekset 4 annokselle

Japakset ovat japanilaisia tapaksia. Tuplaa reseptin ainesosien määrä, niin voit tarjota tämän myös pääruokana.

Valmistusohje

Leikkaa naudan sisäfilee 4–5 cm:n paksuisiksi viipaleiksi. Ruskista viipaleet molemmin puolin. Kääri viipaleet alumiinifolioon ja anna vetäytyä. Leikkaa valkosipulit siivuiksi ja paahda rapeiksi. Silppua ruohosipuli. Leikkaa fileepalat ohuiksi viipaleiksi ja nosta tarjoiluvadille. Kaada päälle Kikkoman-soijakastiketta riisille ja koristele paahdetuilla valkosipulisiivuilla ja ruohosipulilla.

Käytetyt tuotteet tässä reseptissä

542 kJ / 129 kcal
Fett / Rasva: 5.3 g
Protein / Proteiini: 1 g
Kolhydrat / Hiilihdraatit: 3.5 g

Ainekset 4 annokselle

Japakset ovat japanilaisia tapaksia. Tuplaa reseptin ainesosien määrä, niin voit tarjota tämän myös pääruokana.