
Mehevä naudan sisäfilee makeassa soijakastikkeessa

Ainekset 4 annokselle
- 300 g naudan sisäfileetä (tai entrecôtea)
- 1 rkl kasviöljyä
- 2 valkosipulinkynttä
- 3–4 ruohosipulin vartta
Japakset ovat japanilaisia tapaksia. Tuplaa reseptin ainesosien määrä, niin voit tarjota tämän myös pääruokana.
Valmistusohje
Leikkaa naudan sisäfilee 4–5 cm:n paksuisiksi viipaleiksi. Ruskista viipaleet molemmin puolin. Kääri viipaleet alumiinifolioon ja anna vetäytyä. Leikkaa valkosipulit siivuiksi ja paahda rapeiksi. Silppua ruohosipuli. Leikkaa fileepalat ohuiksi viipaleiksi ja nosta tarjoiluvadille. Kaada päälle Kikkoman-soijakastiketta riisille ja koristele paahdetuilla valkosipulisiivuilla ja ruohosipulilla.
Käytetyt tuotteet tässä reseptissä
Ainekset 4 annokselle
- 300 g naudan sisäfileetä (tai entrecôtea)
- 1 rkl kasviöljyä
- 2 valkosipulinkynttä
- 3–4 ruohosipulin vartta
Japakset ovat japanilaisia tapaksia. Tuplaa reseptin ainesosien määrä, niin voit tarjota tämän myös pääruokana.