Mehevä naudan sisäfilee makeassa soijakastikkeessa
Hae
Suodattaa
Mehevä naudan sisäfilee makeassa soijakastikkeessa
Bookmark
19 / 101

Mehevä naudan sisäfilee makeassa soijakastikkeessa

Lämpöarvo (annosta kohti): 542 kJ / 130 kcal

Ainekset 4 annoksille

Valmistusohje

Leikkaa naudan sisäfilee 4–5 cm:n paksuisiksi viipaleiksi. Ruskista viipaleet molemmin puolin. Kääri viipaleet alumiinifolioon ja anna vetäytyä. Leikkaa valkosipulit siivuiksi ja paahda rapeiksi. Silppua ruohosipuli. Leikkaa fileepalat ohuiksi viipaleiksi ja nosta tarjoiluvadille.Kikkoman Less Salt-soijakastike, 43% vähemmän suolaa sekoitettuna pieneen hunajaan (1: 1) ja joka toimi pukeutumisena. Koristele valkosipulin sirut ja ruohosipuli.

Käytetyt tuotteet tässä reseptissä

Ainekset 4 annoksille