

Pähkinäinen punakaalisalaatti
Nyt on salaatissa väriä ja makua! Runsaasti kasviksia sisältävä salaatti koristellaan cashewpähkinöillä, seesaminsiemenillä sekä tuoreella korianterilla. Herkullisessa kastikkeessa on Kikkoman chilikastiketta kimchille sekä seesamiöljyä.
Ainekset
Salad:
Kastike:
Lisäksi:
Valmistus
Vaihe 1

150 g punakaalia – 1 hyppysellinen suolaa – 80 g porkkanaa – 80 g punaista paprikaa – 80 g sokeriherneitä – 1 silputtu kevätsipuli varsineen – 20 g retiisin versoja – 2 rkl silputtua korianteria
Silppua punakaali ja hiero siihen varovasti suolaa, jotta kaali pehmenee. Kuori porkkanaa ja leikkaa se julienne-tikuiksi. Leikkaa paprika ohuiksi suikaleiksi ja sokeriherneet viistosti paloiksi. Laita kasvikset kulhoon ja lisää silputtu kevätsipuli, retiisin versot sekä korianteri. Sekoita.
Vaihe 2

1 rkl Kikkoman Mausteinen Chilikastike Kimchille – 1 rkl tuorepuristettua mandariinimehua – 1 rkl maapähkinävoita – 1 rkl Kikkoman paahdettu seesamiöljy – 1 tl vaahterasiirappia – 1 tl Kikkoman maustekastike sushiriisille (125ml) – ½ rkl vettä – 20 g cashewpähkinöitä – 2 tl mustia seesaminsiemeniä
Sekoita kastikeainekset toisessa kulhossa: Kikkoman chilikastike, mandariinin mehu, maapähkinävoi, Kikkoman seesamiöljy, vaahterasiirappi, Kikkoman maustekastike sushiriisille sekä vesi. Kaada kastike salaatin joukkoon ja sekoita hyvin. Paahda cashewpähkinöitä kuivalla pannulla, anna jäähtyä ja pilko. Ripottele salaatin päälle cashewpähkinät sekä seesaminsiemenet ja tarjoile.
Vinkki
Voit korvata punaisen paprikan keltaisella tai vihreällä. Punakaalin sijaan voit käyttää valkokaalia.
Resepti-ID: 1583
PDF-resepti
Lataa PDFKiitos palautteesta!
Arvioi resepti
Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!
Löydä lisää reseptejä