Teriyakilla glaseeratut lampaankyljykset
Hae
Suodata
Teriyakilla glaseeratut lampaankyljykset
Bookmark
10 / 162

Teriyakilla glaseeratut lampaankyljykset

Teriyakilla glaseeratut lampaankyljykset
631 kJ / 150 kcal
Fett / Rasva: 6.3 g
Protein / Proteiini: 18.1 g
Kolhydrat / Hiilihdraatit: 5.4 g

Ainekset 4 annokselle

Japakset ovat japanilaisia tapaksia. Tuplaa reseptin ainesosien määrä, niin voit tarjota tämän myös pääruokana.

Valmistusohje

Poista kareesta kalvot ja jänteet. Mausta suolalla ja pippurilla. Kuumenna öljy padassa, lisää pannulle valkosipulit ja timjami ja ruskista kare padassa. Nosta kansi päälle ja kypsennä uunissa, kunnes liha on sisältä kauniin roosan väristä. Leikkaa lampaankare kyljyksiksi.

Puhdista pata. Kaada pataan seesaminsiemenet ja paahda kevyesti. Kaada joukkoon Kikkomanin Paahdetuilla seesaminsiemenillä maustettu Teriyaki-kastikja lämmitä kastike alhaisella lämmöllä. Nosta lampaankyljykset pataan ja valele kyljykset molemmin puolin glaseerauskastikkeella. Koristele valkosipulilla, timjamilla ja Edamame-pavuilla.

631 kJ / 150 kcal
Fett / Rasva: 6.3 g
Protein / Proteiini: 18.1 g
Kolhydrat / Hiilihdraatit: 5.4 g

Ainekset 4 annokselle

Japakset ovat japanilaisia tapaksia. Tuplaa reseptin ainesosien määrä, niin voit tarjota tämän myös pääruokana.