
Teriyakilla glaseeratut lampaankyljykset

Ainekset 4 annokselle
- 300 g lampaankaretta
- suolaa
- pippuria
- 1 rkl kasviöljyä
- 5 valkosipulinkynttä
- 1 kevätsipuli
- 1 timjamin varsi
- 1 dl Kikkomanin Paahdetuilla seesaminsiemenillä maustettu Teriyaki-kastike
- muutama esikypsennetty Edamame-soijapapu
Japakset ovat japanilaisia tapaksia. Tuplaa reseptin ainesosien määrä, niin voit tarjota tämän myös pääruokana.
Valmistusohje
Poista kareesta kalvot ja jänteet. Mausta suolalla ja pippurilla. Kuumenna öljy padassa, lisää pannulle valkosipulit ja timjami ja ruskista kare padassa. Nosta kansi päälle ja kypsennä uunissa, kunnes liha on sisältä kauniin roosan väristä. Leikkaa lampaankare kyljyksiksi.
Puhdista pata. Kaada pataan seesaminsiemenet ja paahda kevyesti. Kaada joukkoon Kikkomanin Paahdetuilla seesaminsiemenillä maustettu Teriyaki-kastikja lämmitä kastike alhaisella lämmöllä. Nosta lampaankyljykset pataan ja valele kyljykset molemmin puolin glaseerauskastikkeella. Koristele valkosipulilla, timjamilla ja Edamame-pavuilla.
Käytetyt tuotteet tässä reseptissä
Ainekset 4 annokselle
- 300 g lampaankaretta
- suolaa
- pippuria
- 1 rkl kasviöljyä
- 5 valkosipulinkynttä
- 1 kevätsipuli
- 1 timjamin varsi
- 1 dl Kikkomanin Paahdetuilla seesaminsiemenillä maustettu Teriyaki-kastike
- muutama esikypsennetty Edamame-soijapapu
Japakset ovat japanilaisia tapaksia. Tuplaa reseptin ainesosien määrä, niin voit tarjota tämän myös pääruokana.