Rapeat kananpalat kevätsipulikastikkeessa
Hae
Suodattaa
Rapeat kananpalat kevätsipulikastikkeessa
Bookmark
19 / 101

Rapeat kananpalat kevätsipulikastikkeessa

Rapeat kananpalat kevätsipulikastikkeessa
Valmistusaika 30 min
Valmistelu aika: 30 min
2191 kJ / 523 kcal
Fett / Rasva: 33.2 g
Protein / Proteiini: 44.1 g
Kolhydrat / Hiilihdraatit: 9.5 g

Ainekset 4 annokselle

Kevätsipulikastike:

  • 2 varrellista kevätsipulia, ohuina siivuina
  • 2 cm pala inkivääriä, raastettuna
  • 6 rkl Kikkoman Soijakastiketta
  • 3 rkl valkoista balsamiviinietikkaa
  • 2 rkl seesamiöljyä

Valmistusohje

Mausta kananpalat yhdellä ruokalusikallisella soijakastiketta ja anna lihan vetäytyä 15 minuuttia. Taputtele kananpalat talouspaperilla kuiviksi ja kääntele perunajauhoissa. Kuumenna friteerausöljy n. 160–170-asteiseksi ja paista kananpalat rapeiksi.

Kaada kaikki kevätsipulikastikkeen ainekset kulhoon ja sekoita ainekset huolellisesti keskenään. Paloittele friteeratut kananpalat siivuiksi ja kaada päälle kevätsipulikastiketta.

Vinkki: Lisukkeeksi sopii hyvin perunamuusi tai salaatti.

Käytetyt tuotteet tässä reseptissä

Valmistusaika 30 min
Valmistelu aika: 30 min
2191 kJ / 523 kcal
Fett / Rasva: 33.2 g
Protein / Proteiini: 44.1 g
Kolhydrat / Hiilihdraatit: 9.5 g

Ainekset 4 annokselle

Kevätsipulikastike:

  • 2 varrellista kevätsipulia, ohuina siivuina
  • 2 cm pala inkivääriä, raastettuna
  • 6 rkl Kikkoman Soijakastiketta
  • 3 rkl valkoista balsamiviinietikkaa
  • 2 rkl seesamiöljyä