
12 / 162
Paistetut nuudelit, sieniä ja porsaanlihaa
Luonnollisesti valmistettu soijakastike
Pääruoat
Liha
Vihannekset
Nuudelit
Suomalainen keittiö
Syksy

Valmistusaika
15 min
Valmistelu aika:
15 min
1975 kJ / 472 kcal
Ainekset 4 annokselle
- 400 g suikaloitua porsaanlihaa
- 2 rkl Kikkoman Soijakastiketta
- 1 rkl seesamiöljyä
- 1/2 tl murskattua chiliä
- 200 g nuudeleita
- 200 g herkkusieniä ja/tai siitakesieniä
- 1 nippu kevätsipulia
- 150 g pinaattia
- 75 g paahdettuja cashew-pähkinöitä
- 1–2 tl hunajaa
Valmistusohje
Sekoita soijakastike, seesamiöljy ja chili marinadiksi ja marinoi lihaa vähintään 15 minuuttia. Valmista nuudelit pakkauksen ohjeen mukaan ja huuhtele kylmällä vedellä. Viipaloi sienet, pilko kevätsipuli ja huuhtele pinaatti hyvin. Valuta lihat hyvin ja säästä marinadi. Paista lihat kahdessa erässä pienessä määrässä öljyä 1–2 minuuttia ja nosta ne sivuun. Ruskista sienet ja cashew-pähkinät. Lisää kevätsipuli ja lihasuikaleet ja paista 1–2 minuuttia. Lisää nuudelit ja pinaatti ja paista 1–2 minuuttia. Kaada joukkoon marinadi, soija ja hunaja. Keitä kokoon, mausta makusi mukaan ja tarjoile.
Käytetyt tuotteet tässä reseptissä
Valmistusaika
15 min
Valmistelu aika:
15 min
1975 kJ / 472 kcal
Ainekset 4 annokselle
- 400 g suikaloitua porsaanlihaa
- 2 rkl Kikkoman Soijakastiketta
- 1 rkl seesamiöljyä
- 1/2 tl murskattua chiliä
- 200 g nuudeleita
- 200 g herkkusieniä ja/tai siitakesieniä
- 1 nippu kevätsipulia
- 150 g pinaattia
- 75 g paahdettuja cashew-pähkinöitä
- 1–2 tl hunajaa