
Mustekalavartaat

Ainekset 4 annokselle
- 200 g mustekalaa
- 1/3 kurkkua
- wasabitahnaa
- Kikkoman Less Salt-soijakastike, 43% vähemmän suolaa
Japakset ovat japanilaisia tapaksia. Tuplaa reseptin ainesosien määrä, niin voit tarjota tämän myös pääruokana.
Valmistusohje
Keitä mustekala ja pilko sopivan kokoisiksi suupaloiksi. Halkaise kurkku, kaavi sisus pois ja leikkaa niin ikään sopivan kokoisiksi suupaloiksi. Kaada kurkunpalat 2-prosenttiseen suolaveteen ja anna vetäytyä 20–30 minuuttia. Kaada suolavesi pois. Työnnä mustekalapalat ja kurkunpalat grillitikkuihin. Tarjoa 43 % vähemmän suolaa sisältävän Kikkoman Less Salt -soijakastikkeen ja wasabitahnan kanssa.
Vinkki: Voit myös sekoittaa mustekala- ja kurkunpalat wakame-merilevän joukkoon ja tarjota salaattina. Kikkomanin luonnollisesti valmistettu soijakastiketta tai Kikkoman luonnollisesti valmistettu gluteeniton Tamari-soijakastikevoidaan käyttää Kikkoman Less Salt-soijakastike, 43% vähemmän suolaa.
Käytetyt tuotteet tässä reseptissä
Ainekset 4 annokselle
- 200 g mustekalaa
- 1/3 kurkkua
- wasabitahnaa
- Kikkoman Less Salt-soijakastike, 43% vähemmän suolaa
Japakset ovat japanilaisia tapaksia. Tuplaa reseptin ainesosien määrä, niin voit tarjota tämän myös pääruokana.