
63 / 101
Mustekalavartaat
Luonnollisesti valmistettu soijakastike, 43 % vähemmän suolaa
Pääruoat
Merenelävät
Vihannekset
Japas

222 kJ / 53 kcal
Fett / Rasva:
0.8 g
Protein / Proteiini:
9.3 g
Kolhydrat / Hiilihdraatit:
1.9 g
Ainekset 4 annokselle
- 200 g mustekalaa
- 1/3 kurkkua
- wasabitahnaa
- 43 % vähemmän suolaa sisältävää Kikkoman Less Salt -soijakastiketta
Valmistusohje
Keitä mustekala ja pilko sopivan kokoisiksi suupaloiksi. Halkaise kurkku, kaavi sisus pois ja leikkaa niin ikään sopivan kokoisiksi suupaloiksi. Kaada kurkunpalat 2-prosenttiseen suolaveteen ja anna vetäytyä 20–30 minuuttia. Kaada suolavesi pois. Työnnä mustekalapalat ja kurkunpalat grillitikkuihin. Tarjoa 43 % vähemmän suolaa sisältävän Kikkoman Less Salt -soijakastikkeen ja wasabitahnan kanssa.
Vinkki: Voit myös sekoittaa mustekala- ja kurkunpalat wakame-merilevän joukkoon ja tarjota salaattina.
Käytetyt tuotteet tässä reseptissä
222 kJ / 53 kcal
Fett / Rasva:
0.8 g
Protein / Proteiini:
9.3 g
Kolhydrat / Hiilihdraatit:
1.9 g
Ainekset 4 annokselle
- 200 g mustekalaa
- 1/3 kurkkua
- wasabitahnaa
- 43 % vähemmän suolaa sisältävää Kikkoman Less Salt -soijakastiketta