Hae
Suodattaa
Mustekalavartaat
Bookmark
37 / 101

Mustekalavartaat

Lämpöarvo (annosta kohti): 222 kJ / 53 kcal

Ainekset 4 annoksille

Valmistusohje

Keitä mustekala ja pilko sopivan kokoisiksi suupaloiksi. Halkaise kurkku, kaavi sisus pois ja leikkaa niin ikään sopivan kokoisiksi suupaloiksi. Kaada kurkunpalat 2-prosenttiseen suolaveteen ja anna vetäytyä 20–30 minuuttia. Kaada suolavesi pois. Työnnä mustekalapalat ja kurkunpalat grillitikkuihin. Tarjoa 43 % vähemmän suolaa sisältävän Kikkoman Less Salt -soijakastikkeen ja wasabitahnan kanssa.

Vinkki: Voit myös sekoittaa mustekala- ja kurkunpalat wakame-merilevän joukkoon ja tarjota salaattina.

Käytetyt tuotteet tässä reseptissä

Ainekset 4 annoksille