Hae
Suodattaa
Mustekalavartaat
Bookmark
85 / 101

Mustekalavartaat

Mustekalavartaat
222 kJ / 53 kcal
Rasva: 0.8 g
Protein / Proteiini: 9.3 g
Kolhydrat / Hiilihdraatit: 1.9 g

Ainekset 4 annokselle

Valmistusohje

Keitä mustekala ja pilko sopivan kokoisiksi suupaloiksi. Halkaise kurkku, kaavi sisus pois ja leikkaa niin ikään sopivan kokoisiksi suupaloiksi. Kaada kurkunpalat 2-prosenttiseen suolaveteen ja anna vetäytyä 20–30 minuuttia. Kaada suolavesi pois. Työnnä mustekalapalat ja kurkunpalat grillitikkuihin. Tarjoa 43 % vähemmän suolaa sisältävän Kikkoman Less Salt -soijakastikkeen ja wasabitahnan kanssa.

Vinkki: Voit myös sekoittaa mustekala- ja kurkunpalat wakame-merilevän joukkoon ja tarjota salaattina.

Käytetyt tuotteet tässä reseptissä

222 kJ / 53 kcal
Rasva: 0.8 g
Protein / Proteiini: 9.3 g
Kolhydrat / Hiilihdraatit: 1.9 g

Ainekset 4 annokselle