
Kanavartaat ja mango-coleslaw

Ainekset 4 annokselle
Mango-coleslaw:
- 1 pieni kaali
- 1 tl suolaa
- 1 mango
- 3 rkl Kikkoman riisietikkaa
- 3 rkl appelsiinimehua
- 1 rkl hunajaa
- 3 rkl rypsiöljyä
Kanavartaat:
- 650 g kananrintafilettä
- ½ punainen chili
- 1 dl Kikkoman gluteenitonta soijakastiketta
- ripaus sokeria
- ½ rkl maissitärkkelystä
Valmistusohje
1. Pese kaali ja poista siitä uloimmat lehdet ja kanta. Suikaloi ohueksi. Sekoita joukkoon 1 tl suolaa ja anna levätä 20 minuuttia. Sillä välin kuori ja suikaloi mango. Sekoita yhteen Kikkoman riisietikka, appelsiinimehu, hunaja ja rypsiöljy. Kaada kastike kaalisuikaleille ja sekoita joukkoon vielä mango.
2. Pilko kanafileet noin 3x3 cm paloiksi ja työnnä puisiin vartaisiin. Laita vartaat uunivuokaan. Leikkaa puolikas chili ohuiksi renkaiksi. Sekoita chili, gluteeniton soijakastike, sokeri ja maissitärkkelys yhteen. Kaada kastike kanavartaille ja anna marinoitua noin puoli tuntia.
3. Kaada kanojen marinadi pois. Lämmitä uuni 180°C ja kypsennä vartaina noin 15-20 minuuttia.
Lusikoi lautasille coleslawta ja laita päälle kanavartaat.
Käytetyt tuotteet tässä reseptissä
Ainekset 4 annokselle
Mango-coleslaw:
- 1 pieni kaali
- 1 tl suolaa
- 1 mango
- 3 rkl Kikkoman riisietikkaa
- 3 rkl appelsiinimehua
- 1 rkl hunajaa
- 3 rkl rypsiöljyä
Kanavartaat:
- 650 g kananrintafilettä
- ½ punainen chili
- 1 dl Kikkoman gluteenitonta soijakastiketta
- ripaus sokeria
- ½ rkl maissitärkkelystä