Kampasimpukat ja kukkakaalipyree
Hae
Suodata
Kampasimpukat ja kukkakaalipyree
Bookmark
483 / 519

Kampasimpukat ja kukkakaalipyree

Kampasimpukat ja kukkakaalipyree
Valmistusaika 35 min
Valmistelu aika: 35 min
1549 kJ / 370 kcal

Ainekset 4 annokselle

Valmistusohje

Aseta kampasimpukat matalaan astiaan, kaada päälle 3 tl Ponzu-appelsiinisoijakastiketta ja anna marinoitua 30 minuuttia välillä käännellen.

Irrota parsakaalista kukinnot ja keitä kukintoja 3 minuuttia suolatussa vedessä. Kaada keitinvesi heti pois.

Keitä kukkakaalin kukintoja 15 minuuttia suolatussa vedessä ja kaada keitinvesi pois. Kaada kukkakaalit, kerma ja 2 tl Ponzu-appelsiinisoijakastiketta kulhoon. Sekoita ainekset hyvin keskenään ja kaada kattilaan. Lisää joukkoon parsakaali, anna hautua hetken aikaa alhaisella lämmöllä ja soseuta lopuksi.

Kuumenna öljy pannulla ja paista kampasimpukoita molemmin puolin kovalla lämmöllä minuutin ajan. Nosta kampasimpukat pois pannulta ja jaa lautasille. Kaada marinadi pannulle ja anna sen paksuuntua kastikkeeksi kovalla lämmöllä. Nosta lautasille kampasimpukoita ja kukkakaalipyreetä ja kaada kastiketta kampasimpukoiden päälle. Raasta päälle limetin kuorta ja tarjoa heti.

Käytetyt tuotteet tässä reseptissä

Valmistusaika 35 min
Valmistelu aika: 35 min
1549 kJ / 370 kcal

Ainekset 4 annokselle