
Aasialainen kanasalaatti

Ainekset 4 annokselle
- 150 g basmatiriisiä
- 400 g kanan rintafileetä
- 1 valkosipulin kynsi
- 7 rkl Kikkoman luonnollisesti valmistettu soijakastike
- ripaus sokeria
- vastarouhittua pippuria
- 2 rkl kasviöljyä
- 200 g pakasteherneitä
- 4 kevätsipulia
- 1 mango
- 2 punaista paprikaa
- 1 dl kevytmajoneesia
- curryjauhetta
- 60 g suolattuja cashew-pähkinöitä
Valmistusohje
Valmista riisi pakkauksen ohjeiden mukaisesti. Huuhtele kanan rintafileet, taputtele fileet talouspaperilla kuivaksi ja leikkaa kuutioiksi. Kuori valkosipuli ja purista puristimella soijakastikkeen joukkoon. Mausta sokerilla ja pippurilla. Sekoita keskenään 3 rkl soijakastikeseosta ja kananrintafileet, ja ruskista öljyssä. Keitä herneet vedessä ja valuta. Poista kevätsipuleista kannat ja varsien kärjet, huuhtele ja leikkaa renkaiksi. Kuori mango ja leikkaa hedelmäliha irti kivestä siivuina. Puolita paprikat, poista siemenet ja huuhtele. Leikkaa paprika ja mango kuutioiksi. Sekoita keskenään majoneesi ja loput soijakastikkeesta, lisää muiden salaattiainesten joukkoon, ja mausta pippurilla ja curryjauheella. Hienonna cashew-pähkinät karkeasti, ripottele salaatin päälle ja tarjoile.
Käytetyt tuotteet tässä reseptissä
Ainekset 4 annokselle
- 150 g basmatiriisiä
- 400 g kanan rintafileetä
- 1 valkosipulin kynsi
- 7 rkl Kikkoman luonnollisesti valmistettu soijakastike
- ripaus sokeria
- vastarouhittua pippuria
- 2 rkl kasviöljyä
- 200 g pakasteherneitä
- 4 kevätsipulia
- 1 mango
- 2 punaista paprikaa
- 1 dl kevytmajoneesia
- curryjauhetta
- 60 g suolattuja cashew-pähkinöitä