Hae
Suodata
Aasialainen kanasalaatti
Bookmark
345 / 519

Aasialainen kanasalaatti

Aasialainen kanasalaatti
Valmistusaika 45 min
Valmistelu aika: 45 min
2356 kJ / 563 kcal

Ainekset 4 annokselle

  • 150 g basmatiriisiä
  • 400 g kanan rintafileetä
  • 1 valkosipulin kynsi
  • 7 rkl Kikkoman luonnollisesti valmistettu soijakastike
  • ripaus sokeria
  • vastarouhittua pippuria
  • 2 rkl kasviöljyä
  • 200 g pakasteherneitä
  • 4 kevätsipulia
  • 1 mango
  • 2 punaista paprikaa
  • 1 dl kevytmajoneesia
  • curryjauhetta
  • 60 g suolattuja cashew-pähkinöitä

Valmistusohje

Valmista riisi pakkauksen ohjeiden mukaisesti. Huuhtele kanan rintafileet, taputtele fileet talouspaperilla kuivaksi ja leikkaa kuutioiksi. Kuori valkosipuli ja purista puristimella soijakastikkeen joukkoon. Mausta sokerilla ja pippurilla. Sekoita keskenään 3 rkl soijakastikeseosta ja kananrintafileet, ja ruskista öljyssä. Keitä herneet vedessä ja valuta. Poista kevätsipuleista kannat ja varsien kärjet, huuhtele ja leikkaa renkaiksi. Kuori mango ja leikkaa hedelmäliha irti kivestä siivuina. Puolita paprikat, poista siemenet ja huuhtele. Leikkaa paprika ja mango kuutioiksi. Sekoita keskenään majoneesi ja loput soijakastikkeesta, lisää muiden salaattiainesten joukkoon, ja mausta pippurilla ja curryjauheella. Hienonna cashew-pähkinät karkeasti, ripottele salaatin päälle ja tarjoile. 

    Käytetyt tuotteet tässä reseptissä

    Valmistusaika 45 min
    Valmistelu aika: 45 min
    2356 kJ / 563 kcal

    Ainekset 4 annokselle

    • 150 g basmatiriisiä
    • 400 g kanan rintafileetä
    • 1 valkosipulin kynsi
    • 7 rkl Kikkoman luonnollisesti valmistettu soijakastike
    • ripaus sokeria
    • vastarouhittua pippuria
    • 2 rkl kasviöljyä
    • 200 g pakasteherneitä
    • 4 kevätsipulia
    • 1 mango
    • 2 punaista paprikaa
    • 1 dl kevytmajoneesia
    • curryjauhetta
    • 60 g suolattuja cashew-pähkinöitä