Teriyaki-bataattitornit
Maukkaat teriyakitornit on tehty bataatista, rapeasta pekonista, kesäkurpitsasta, goudajuustosta ja Kikkomanin hunajalla maustetusta teriyaki-BBQ-kastikkeesta. Tornit nautitaan täyteläisen dippikastikkeen kera, ja niitä on kiva napostella illanvietoissa tai vaikkapa retkellä.
Valmistus
Vaihe 1
1 rkl kasviöljyä – 300 g bataattia – 200 g kesäkurpitsaa – 4 rkl Kikkoman Hunajalla maustettu Teriyaki BBQ-kastike – 100 g viipaloitua pekonia – 100 g raastettua goudajuustoa
Lämmitä uuni 180 asteeseen ja voitele muffinivuoka öljyllä. Kuori bataatit ja leikkaa niistä sekä kesäkurpitsoista ohuita siivuja. Sivele siivut Kikkomanin hunajalla maustetulla teriyaki-BBQ-kastikkeella. Leikkaa pekonisiivut paloiksi. Asettele muffinivuokaan kerroksittain bataattia, kesäkurpitsaa, pekonia ja goudajuustoa ja kypsennä uunissa 25 minuuttia.
Vaihe 2
80 g tuorejuustoa – 1 rkl majoneesia – 2 rkl Kikkoman luonnollisesti valmistettu soijakastike
Sekoita kaikki ainekset dippikastikkeeksi.
Vaihe 3
1 rkl silputtua timjamia – Vastajauhettua pippuria
Irrota bataattitornit vuoasta ja työnnä niiden läpi pienet puiset varrastikut. Ripottele päälle timjamia ja pippuria ja tarjoile dippikastikkeen kera.
Resepti-ID: 1287
PDF-resepti
Lataa PDFKiitos palautteesta!
Arvioi resepti
Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!
Löydä lisää reseptejä