Teriyaki-bataattitornit
Teriyaki-bataattitornit

Teriyaki-bataattitornit

kokonaisaika45 min
20 minesivalmistelut
25 minvalmistus

Maukkaat teriyakitornit on tehty bataatista, rapeasta pekonista, kesäkurpitsasta, goudajuustosta ja Kikkomanin hunajalla maustetusta teriyaki-BBQ-kastikkeesta. Tornit nautitaan täyteläisen dippikastikkeen kera, ja niitä on kiva napostella illanvietoissa tai vaikkapa retkellä.

Ainekset

4 annosta
1 rkl
kasviöljyä
300 g
bataattia
200 g
kesäkurpitsaa
100 g
pekonisiivuja
100 g
raastettua goudajuustoa
80 g
tuorejuustoa
1 rkl
majoneesia
1 rkl
silputtua timjamia
Vastajauhettua pippuria
Ravintosisältö (per annos):1824 kJ / 437 kcal
27 gRasva
15,5 gProteiini
30 gHiilihydraatit

Valmistus

Vaihe 1

1 rkl kasviöljyä – 300 g bataattia – 200 g kesäkurpitsaa – 4 rkl Kikkoman Hunajalla maustettu Teriyaki BBQ-kastike100 g viipaloitua pekonia – 100 g raastettua goudajuustoa

Lämmitä uuni 180 asteeseen ja voitele muffinivuoka öljyllä. Kuori bataatit ja leikkaa niistä sekä kesäkurpitsoista ohuita siivuja. Sivele siivut Kikkomanin hunajalla maustetulla teriyaki-BBQ-kastikkeella. Leikkaa pekonisiivut paloiksi. Asettele muffinivuokaan kerroksittain bataattia, kesäkurpitsaa, pekonia ja goudajuustoa ja kypsennä uunissa 25 minuuttia.

Vaihe 2

80 g tuorejuustoa – 1 rkl majoneesia – 2 rkl Kikkoman luonnollisesti valmistettu soijakastike

Sekoita kaikki ainekset dippikastikkeeksi.

Vaihe 3

1 rkl silputtua timjamia – Vastajauhettua pippuria

Irrota bataattitornit vuoasta ja työnnä niiden läpi pienet puiset varrastikut. Ripottele päälle timjamia ja pippuria ja tarjoile dippikastikkeen kera.

Resepti-ID: 1287

PDF-resepti

Lataa PDF

Kiitos palautteesta!

Arvioi resepti

Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!

1 rkl kasviöljyä – 300 g bataattia – 200 g kesäkurpitsaa – 4 rkl Kikkoman Hunajalla maustettu Teriyaki BBQ-kastike100 g viipaloitua pekonia – 100 g raastettua goudajuustoa

Lämmitä uuni 180 asteeseen ja voitele muffinivuoka öljyllä. Kuori bataatit ja leikkaa niistä sekä kesäkurpitsoista ohuita siivuja. Sivele siivut Kikkomanin hunajalla maustetulla teriyaki-BBQ-kastikkeella. Leikkaa pekonisiivut paloiksi. Asettele muffinivuokaan kerroksittain bataattia, kesäkurpitsaa, pekonia ja goudajuustoa ja kypsennä uunissa 25 minuuttia.

80 g tuorejuustoa – 1 rkl majoneesia – 2 rkl Kikkoman luonnollisesti valmistettu soijakastike

Sekoita kaikki ainekset dippikastikkeeksi.

1 rkl silputtua timjamia – Vastajauhettua pippuria

Irrota bataattitornit vuoasta ja työnnä niiden läpi pienet puiset varrastikut. Ripottele päälle timjamia ja pippuria ja tarjoile dippikastikkeen kera.

Arvioi resepti

Kiitos palautteesta!

Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!

01
02
03

Älä missaa mitään!

Mielenkiintoisia juttuja, herkullisia reseptejä ja mahtavia kilpailuja!
Osa pyydetyistä tiedoista puuttuu.

Haluan saada tietoa tarjouksista ja tuotteista sähköpostitse. Tilauksen voi peruuttaa milloin tahansa veloituksetta.