Uudet sushireseptimme päästävät luovuutesi valloilleen!

12. Dezember 2023

Sushirullien avulla voi kokeilla kätevästi mitä erilaisempia makuyhdistelmiä – yhdistele kasviksia tai kalaa ja äyriäisiä tai makeita, tulisia ja suolaisia makuja – mahdollisuuksia on rajattomasti.

Tutustu helppoihin ja nopeisiin sushiresepteihimme, jotka on viimeistelty Kikkomanin kastikkeilla. Sushiherkuttelua parhaimmillaan – ja se käy helpommin kuin uskotkaan!

Makua kasviksista!

Kasvisruoan ei tarvitse olla tylsää. Mehukkaat ja herkulliset kasvikset muodostavat yhdessä upeita makuelämyksiä ja antavat samalla kehollesi tarpeellisia ravintoaineita. Kokeile eri kasvisten yhdistelmiä, pyörittele ne maki-rulliksi ja herkuttele itseksesi tai kavereiden ja perheen kanssa. Esimerkkiyhdistelmiä maki-kasvissusheihin:

Seesamissa sen salaisuus

Tiedät varmaan, kuinka hyvältä sushi maistuu luonnollisesti valmistettuun Kikkoman-soijakastikkeeseen dipattuna. Mutta kokeilepa seuraavaa vinkkiä: ennen kuin rullaat valitsemasi ainekset maki-rulliksi, pirskota vähän Kikkomanin seesamikastiketta riisin ja muiden täytteiden päälle. Vaihtoehtoisesti voit myös sekoittaa keskenään maapähkinävoita, vettä, seesamiöljyä ja luonnollisesti valmistettua Kikkoman-soijakastiketta. Vain muutama tippa riittää antamaan herkullisen maun!

Makoisaa kalasta

Kalasta valmistettu sushi on oikea klassikkoherkku. Mutta onko mieleesi koskaan tullut laittaa uramaki-sushien täytteeksi paistettuja kalapuikkoja? Kalapuikkojen pinnan rapeus ja täytteenä olevan kalan pehmeys tuovat sushirulliin jännittävää makua.

Muita yllättäviä yhdistelmiä kokeiltavaksi:

Munasta on moneksi

Kukapa ei pitäisi tavallisesta suolalla maustetusta munakkaasta, mutta sokerilla maustettu munakas kuulostaa vähän erikoisemmalta idealta. Susheissa käytettävät tamago-munakkaat maustetaan kuitenkin Japanissa perinteisesti juuri sokerilla. Tamago-reseptillämme lisäät ripauksen makeutta sushilautasellesi!

Älä jää vaille maukkaita juttuja!

Tilaa herkulliset ideat säännöllisesti sähköpostiisi!
Osa pyydetyistä tiedoista puuttuu.

Haluan saada tietoa tarjouksista ja tuotteista sähköpostitse. Tilauksen voi peruuttaa milloin tahansa veloituksetta.