Tofu-nuudelikeitto

kokonaisaika 60 min
30 min esivalmistelut
30 min valmistus

Ainekset

4 annosta
150 g
siitakesieniä
1 ½ l
vegaanista kasvislientä
20 g
kuivatettua kombulevää
3 rkl
riisietikkaa
250 g
silkentofua
1 rkl
maissijauhoja
3 
valkosipulinkynttä
2 
kourallista tuoreita pinaatinlehtiä
2 rkl
seesamiöljyä
200 g
ramen-nuudeleita
75 g
soijapavun ituja
Ravintosisältö (per annos): 1699 kJ  /  406 kcal
13 g Rasva
21,3 g Proteiini
45,4 g Hiilihydraatit

Valmistus

Vaihe 1

Puhdista sienet. Kiehauta liemi kattilassa, lisää sienet ja kombulevä kattilaan ja anna kiehua hiljalleen kannen alla n. 15 minuuttia. Nosta kattila pois liedeltä ja anna vetäytyä huoneenlämmössä n. 30 minuuttia. Nosta sienet ja kombulevä pois liemestä ja jätä sienet sivuun odottamaan.

Vaihe 2

Leikkaa tofu kuutioiksi ja kääntele kuutiot jauhoissa. Kuori ja purista valkosipulinkynnet. Huuhdo pinaatti huolellisesti ja kuivaa salaattilingossa. Kuumenna öljy paistinpannulla, paista tofukuutiot kauttaaltaan kullanruskeiksi ja nosta pois pannulta. Lisää valkosipulit ja pinaatti pannulle paistorasvan joukkoon ja paista n. 2–3 minuuttia. Sekoita Terikyaki-kastike varovasti joukkoon.

Vaihe 3

Keitä nuudelit pakkauksen ohjeen mukaan. Huuhtele idut huolellisesti. Jaa kulhoihin nuudeleita, sieniä, tofua, pinaattia ja ituja. Kiehauta liemi uudelleen, kaada lientä kulhoihin ja tarjoa.

Resepti-ID: 158

PDF-resepti

Lataa PDF

Kiitos palautteesta!

Arvioi resepti

Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!

Puhdista sienet. Kiehauta liemi kattilassa, lisää sienet ja kombulevä kattilaan ja anna kiehua hiljalleen kannen alla n. 15 minuuttia. Nosta kattila pois liedeltä ja anna vetäytyä huoneenlämmössä n. 30 minuuttia. Nosta sienet ja kombulevä pois liemestä ja jätä sienet sivuun odottamaan.

Leikkaa tofu kuutioiksi ja kääntele kuutiot jauhoissa. Kuori ja purista valkosipulinkynnet. Huuhdo pinaatti huolellisesti ja kuivaa salaattilingossa. Kuumenna öljy paistinpannulla, paista tofukuutiot kauttaaltaan kullanruskeiksi ja nosta pois pannulta. Lisää valkosipulit ja pinaatti pannulle paistorasvan joukkoon ja paista n. 2–3 minuuttia. Sekoita Terikyaki-kastike varovasti joukkoon.

Keitä nuudelit pakkauksen ohjeen mukaan. Huuhtele idut huolellisesti. Jaa kulhoihin nuudeleita, sieniä, tofua, pinaattia ja ituja. Kiehauta liemi uudelleen, kaada lientä kulhoihin ja tarjoa.

Arvioi resepti

Kiitos palautteesta!

Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!

01
02
03

Älä jää vaille maukkaita juttuja!

Tilaa herkulliset ideat säännöllisesti sähköpostiisi!
Osa pyydetyistä tiedoista puuttuu.

Haluan saada tietoa tarjouksista ja tuotteista sähköpostitse. Tilauksen voi peruuttaa milloin tahansa veloituksetta.