Porkkana-juuriselleriletut
Juurekset loistavat tämän suolaisten lettujen reseptin pääosassa. Terveellinen ja täyttävä kasvisateria sopii hyvin syksyisiin päiviin.
Valmistus
Vaihe 1
150 g porkkanaa – 100 g juuriselleriä – 1 sipuli – 1 nippu ruohosipulia – ½ nippu persiljaa – 4 mintun lehteä
Raasta porkkana ja juuriselleri. Silppua sipuli, ruohosipuli, persilja ja minttu ja sekoita ne juuresraasteeseen.
Vaihe 2
100 g täysjyvävehnäjauhoa – ½ tl leivinjauhetta – 2 munaa – 100 ml maitoa – 1 rkl Kikkoman luonnollisesti valmistettu soijakastike – 1 hyppysellinen pippuria
Siivilöi jauhot ja sekoita niihin leivinjauhe. Vispaa sekaisin munat, maito ja Kikkomanin soijakastike. Yhdistä kuivat ja märät ainekset kulhossa ja lisää taikinan sekaan kasvikset ja yrtit. Mausta pippurilla ja sekoita hyvin.
Vaihe 3
2 rkl rypsiöljyä paistamiseen – 2 rkl Kikkoman luonnollisesti valmistettu soijakastike – persiljaa koristeluun
Kuumenna pieni määrä öljyä pannulla ja laske sitten lämpötilaa. Lusikoi pannulle taikinaa pienten lettujen muotoon ja paista kummaltakin puolelta. Tarjoile lämpiminä persiljan ja Kikkomanin soijakastikkeen kera.
Resepti-ID: 1149
PDF-resepti
Lataa PDFKiitos palautteesta!
Arvioi resepti
Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!
Löydä lisää reseptejä