Porkkana-juuriselleriletut

4,8 4 arviot
kokonaisaika 25 min
10 min esivalmistelut
15 min valmistus

Juurekset loistavat tämän suolaisten lettujen reseptin pääosassa. Terveellinen ja täyttävä kasvisateria sopii hyvin syksyisiin päiviin.

Ainekset

2 annosta
150 g
porkkanaa
100 g
juuriselleriä
1 
sipuli
1 nippu
ruohosipulia
 ½ nippu
persiljaa
4 
mintun lehteä
100 g
täysjyvävehnäjauhoa
 ½ tl
leivinjauhetta
2 
munaa
100 ml
maitoa
1 hyppysellinen
pippuria

Lisäksi:

2 rkl
rypsiöljyä paistamiseen
persiljaa koristeluun
Ravintosisältö (per annos): 1846 kJ  /  441 kcal
16 g Rasva
20 g Proteiini
46 g Hiilihydraatit

Valmistus

Vaihe 1

150 g porkkanaa – 100 g juuriselleriä – 1  sipuli – 1 nippu ruohosipulia –  ½ nippu persiljaa – 4  mintun lehteä

Raasta porkkana ja juuriselleri. Silppua sipuli, ruohosipuli, persilja ja minttu ja sekoita ne juuresraasteeseen.

Vaihe 2

100 g täysjyvävehnäjauhoa –  ½ tl leivinjauhetta – 2  munaa – 100 ml maitoa – 1 rkl Kikkoman luonnollisesti valmistettu soijakastike1 hyppysellinen pippuria

Siivilöi jauhot ja sekoita niihin leivinjauhe. Vispaa sekaisin munat, maito ja Kikkomanin soijakastike. Yhdistä kuivat ja märät ainekset kulhossa ja lisää taikinan sekaan kasvikset ja yrtit. Mausta pippurilla ja sekoita hyvin.

Vaihe 3

2 rkl rypsiöljyä paistamiseen – 2 rkl Kikkoman luonnollisesti valmistettu soijakastike – persiljaa koristeluun

Kuumenna pieni määrä öljyä pannulla ja laske sitten lämpötilaa. Lusikoi pannulle taikinaa pienten lettujen muotoon ja paista kummaltakin puolelta. Tarjoile lämpiminä persiljan ja Kikkomanin soijakastikkeen kera.

Resepti-ID: 1149

PDF-resepti

Kiitos palautteesta!

Arvioi resepti

Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!

150 g porkkanaa – 100 g juuriselleriä – 1  sipuli – 1 nippu ruohosipulia –  ½ nippu persiljaa – 4  mintun lehteä

Raasta porkkana ja juuriselleri. Silppua sipuli, ruohosipuli, persilja ja minttu ja sekoita ne juuresraasteeseen.

100 g täysjyvävehnäjauhoa –  ½ tl leivinjauhetta – 2  munaa – 100 ml maitoa – 1 rkl Kikkoman luonnollisesti valmistettu soijakastike1 hyppysellinen pippuria

Siivilöi jauhot ja sekoita niihin leivinjauhe. Vispaa sekaisin munat, maito ja Kikkomanin soijakastike. Yhdistä kuivat ja märät ainekset kulhossa ja lisää taikinan sekaan kasvikset ja yrtit. Mausta pippurilla ja sekoita hyvin.

2 rkl rypsiöljyä paistamiseen – 2 rkl Kikkoman luonnollisesti valmistettu soijakastike – persiljaa koristeluun

Kuumenna pieni määrä öljyä pannulla ja laske sitten lämpötilaa. Lusikoi pannulle taikinaa pienten lettujen muotoon ja paista kummaltakin puolelta. Tarjoile lämpiminä persiljan ja Kikkomanin soijakastikkeen kera.

Arvioi resepti

Kiitos palautteesta!

Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!

01
02
03

Älä jää vaille maukkaita juttuja!

Tilaa herkulliset ideat säännöllisesti sähköpostiisi!
Osa pyydetyistä tiedoista puuttuu.

Haluan saada tietoa tarjouksista ja tuotteista sähköpostitse. Tilauksen voi peruuttaa milloin tahansa veloituksetta.