Mausteiset, kuorrutetut katkarapuvartaat ja kermaista edamamedippiä
Mausteiset, kuorrutetut katkarapuvartaat ja kermaista edamamedippiä

Mausteiset, kuorrutetut katkarapuvartaat ja kermaista edamamedippiä

kokonaisaika30 min
10 minesivalmistelut
20 minvalmistus

Rapeita katkarapuvartaita mausteisella pankokuorrutteella, tarjoillaan edamamepapuja, korianteria ja ranskankermaa sisältävän dipin kanssa. Herkullista texmexiä merenelävistä!

Ainekset

2 annosta
200 g
pakastettuja edamamepapuja (tai pakasteherneitä)
Suolaa
Korianterinlehtiä
2 rkl
ranskankermaa
1 tl
limetinmehua
Vastajauhettua pippuria
1 
kananmuna
 ½ tl
chilihiutaleita
20 g
maissitärkkelystä (n. 2 rkl)
30 g
jauhoja (n. 2–3 rkl)
 ½ tl
leivinjauhetta
12 
raakaa, kuorittua jättikatkarapua (tai kampasimpukoita tai lohifileen palasia)
2 rkl
auringonkukkaöljyä
6 
laakerinlehteä
Lisäksi: puisia varrastikkuja
Ravintosisältö (per annos):2438 kJ / 583 kcal
28,9 gRasva
26,9 gProteiini
50,3 gHiilihydraatit

Valmistus

Vaihe 1

Kypsennä edamamepavut, valuta ja anna jäähtyä. Lisää korianteri, ranskankerma, limetinmehu ja 3–4 tl Kikkomanin soijakastiketta. Soseuta ja mausta pippurilla. 

Vaihe 2

Sekoita vatkaamalla kananmuna, chili ja 2 tl soijakastiketta. 

Vaihe 3

Sekoita maissitärkkelys, jauhot ja leivinjauhe. Pyörittele katkaravut ensin jauho-leivinjauheseoksessa, sitten kananmunassa ja lopuksi pankojauhoissa. Paista rapeiksi kuumassa öljyssä noin 5 minuutin ajan.

Vaihe 4

Kiinnitä varrastikkuihin 2 katkarapua ja 1 laakerinlehti. Tarjoile edamamedipin kanssa.

Tips

Voit laittaa katkaravut tarjolle myös sitruunaruohon tai rosmariinin varsiin varrastikkujen sijaan.

Lisukkeeksi sopivat nachot.

Resepti-ID: 1057

PDF-resepti

Lataa PDF

Kiitos palautteesta!

Arvioi resepti

Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!

Kypsennä edamamepavut, valuta ja anna jäähtyä. Lisää korianteri, ranskankerma, limetinmehu ja 3–4 tl Kikkomanin soijakastiketta. Soseuta ja mausta pippurilla. 

Sekoita vatkaamalla kananmuna, chili ja 2 tl soijakastiketta. 

Sekoita maissitärkkelys, jauhot ja leivinjauhe. Pyörittele katkaravut ensin jauho-leivinjauheseoksessa, sitten kananmunassa ja lopuksi pankojauhoissa. Paista rapeiksi kuumassa öljyssä noin 5 minuutin ajan.

Kiinnitä varrastikkuihin 2 katkarapua ja 1 laakerinlehti. Tarjoile edamamedipin kanssa.

Arvioi resepti

Kiitos palautteesta!

Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!

01
02
03
04

Älä missaa mitään!

Mielenkiintoisia juttuja, herkullisia reseptejä ja mahtavia kilpailuja!
Osa pyydetyistä tiedoista puuttuu.

Haluan saada tietoa tarjouksista ja tuotteista sähköpostitse. Tilauksen voi peruuttaa milloin tahansa veloituksetta.