Mausteiset, kuorrutetut katkarapuvartaat ja kermaista edamamedippiä
Rapeita katkarapuvartaita mausteisella pankokuorrutteella, tarjoillaan edamamepapuja, korianteria ja ranskankermaa sisältävän dipin kanssa. Herkullista texmexiä merenelävistä!
Ainekset
Valmistus
Vaihe 1
Kypsennä edamamepavut, valuta ja anna jäähtyä. Lisää korianteri, ranskankerma, limetinmehu ja 3–4 tl Kikkomanin soijakastiketta. Soseuta ja mausta pippurilla.
Vaihe 2
Sekoita vatkaamalla kananmuna, chili ja 2 tl soijakastiketta.
Vaihe 3
Sekoita maissitärkkelys, jauhot ja leivinjauhe. Pyörittele katkaravut ensin jauho-leivinjauheseoksessa, sitten kananmunassa ja lopuksi pankojauhoissa. Paista rapeiksi kuumassa öljyssä noin 5 minuutin ajan.
Vaihe 4
Kiinnitä varrastikkuihin 2 katkarapua ja 1 laakerinlehti. Tarjoile edamamedipin kanssa.
Tips
Voit laittaa katkaravut tarjolle myös sitruunaruohon tai rosmariinin varsiin varrastikkujen sijaan.
Lisukkeeksi sopivat nachot.
Resepti-ID: 1057
PDF-resepti
Lataa PDFKiitos palautteesta!
Arvioi resepti
Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!
Löydä lisää reseptejä