Kasviksia ponzu-majoneesin kera

kokonaisaika 55 min
20 min esivalmistelut
15 min marinointi
20 min valmistus

Ponzulla maustettu majoneesi on loistava lisä grillatuille kasviksille, mutta sopii hyvin myös salaatteihin ja voileipiin. Tässä reseptissä voit käyttää mitä tahansa kasviksia.

Ainekset

2 annosta
1 
keskikokoinen kesäkurpitsa
1 
pieni munakoiso
2 
valkosipulinkynttä
1 
punainen paprika
2 
perunaa
1 
punasipuli
3 rkl
oliiviöljyä

Ponzu-majoneesi

8 rkl
majoneesia
1 
tuore rosmariininoksa
pippuria
3 
valkosipulinkynttä
Ravintosisältö (per annos): 3280 kJ  /  784 kcal
61 g Rasva
12 g Proteiini
50,5 g Hiilihydraatit

Valmistus

Vaihe 1

Leikkaa kesäkurpitsa ja munakoiso siivuiksi. Leikkaa paprika isoiksi paloiksi ja perunat neljään osaan. Leikkaa sipuli paksuiksi siivuiksi.

Vaihe 2

Sekoita pienessä kulhossa oliiviöljy ja 2 murskattua valkosipulinkynttä. Lisää soijakastike ja sekoita.

Vaihe 3

Laita vihannekset marinoitumaan kulhoon 15 minuutiksi.

Vaihe 4

Kaada toiseen kulhoon Kikkomanin Ponzu-sitrussoijakastike. Lisää majoneesi, silputtu rosmariini ja murskattu valkosipuli. Mausta pippurilla ja Kikkomanin soijakastikkeella ja sekoita hyvin.

Vaihe 5

Grillaa kasviksia keskilämmöllä n. 7-10 minuuttia. Kääntele kasviksia välillä, jotta ne kypsyvät tasaisesti. Perunat voivat vaatia pidemmän grillausajan (15-20 minuuttia, palojen koosta riippuen). Grillaa, kunnes kasvikset ovat pehmeitä.

Vaihe 6

Asettele grillatut kasvikset lautaselle.

Vaihe 7

Tarjoile ponzu-majoneesin kanssa.

Resepti-ID: 1120

PDF-resepti

Lataa PDF

Kiitos palautteesta!

Arvioi resepti

Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!

Leikkaa kesäkurpitsa ja munakoiso siivuiksi. Leikkaa paprika isoiksi paloiksi ja perunat neljään osaan. Leikkaa sipuli paksuiksi siivuiksi.

Sekoita pienessä kulhossa oliiviöljy ja 2 murskattua valkosipulinkynttä. Lisää soijakastike ja sekoita.

Laita vihannekset marinoitumaan kulhoon 15 minuutiksi.

Kaada toiseen kulhoon Kikkomanin Ponzu-sitrussoijakastike. Lisää majoneesi, silputtu rosmariini ja murskattu valkosipuli. Mausta pippurilla ja Kikkomanin soijakastikkeella ja sekoita hyvin.

Grillaa kasviksia keskilämmöllä n. 7-10 minuuttia. Kääntele kasviksia välillä, jotta ne kypsyvät tasaisesti. Perunat voivat vaatia pidemmän grillausajan (15-20 minuuttia, palojen koosta riippuen). Grillaa, kunnes kasvikset ovat pehmeitä.

Asettele grillatut kasvikset lautaselle.

Tarjoile ponzu-majoneesin kanssa.

Arvioi resepti

Kiitos palautteesta!

Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!

01
02
03
04
05
06
07

Älä jää vaille maukkaita juttuja!

Tilaa herkulliset ideat säännöllisesti sähköpostiisi!
Osa pyydetyistä tiedoista puuttuu.

Haluan saada tietoa tarjouksista ja tuotteista sähköpostitse. Tilauksen voi peruuttaa milloin tahansa veloituksetta.