

Tacot hunaja-soijamarinoidulla lohella
Valmistus
Vaihe 1
Irrota lohesta nahka ja kuutioi lohi. Laita kulhoon ja lisää soijakastike, hunaja ja 4 tl limettimehua. Sekoita ja laita jääkaappiin 20–40 minuutin ajaksi.
Vaihe 2
Valmista sillä välin guacamole. Halkaise avokado, poista kivi ja koverra hedelmäliha. Laita hedelmäliha kulhoon ja hienonna haarukalla. Lisää 4 tl limettimehua ja ripaus suolaa.
Vaihe 3
Viipaloi retiisit ja leikkaa kirsikkatomaatit kahteen tai neljään osaan. Kuori mango ja kuutioi se.
Vaihe 4
Ota lohi jääkaapista. Paista kuumalla pannulla oliiviöljyssä.
Vaihe 5
TARJOILU: Laita tacokuoriin lehtisalaattia (noin 10 g kuhunkin kuoreen), 2–3 tl guacamolea, mangoa, muutama viipale retiisiä, kirsikkatomaatteja ja lohta.
Resepti-ID: 1002
PDF-resepti
Lataa PDFKiitos palautteesta!
Arvioi resepti
Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!
Löydä lisää reseptejä

![[Translate to Finnisch:]  [Translate to Finnisch:]](https://www.kikkoman.fi/fileadmin/_processed_/3/2/csm_1577_Carrot_Ginger_Salad_With_Cilantro_Desktop_Header_03efb60f8c.webp)
![[Translate to Finnisch:]  [Translate to Finnisch:]](https://www.kikkoman.fi/fileadmin/_processed_/6/2/csm_1578_Goddess_salad_with_napa_cabbage_and_spinach_Desktop_Header_7e5faea0fa.webp)


















 
			 
			