

Olut- ja teriyaki-porsaankyljykset
kokonaisaika
1 t 30 min
10 min esivalmistelut
1 t marinointi
20 min valmistus
Porsaanniska ja porsaankyljykset ovat klassisia grilliruokia. Teriyaki-marinadin makeus sopii hyvin porsaanlihan kanssa, ja olut tekee lihasta mureaa.
Ravintosisältö (per annos):5.420 kJ / 1.355 kcal
100 gRasva
71 gProteiini
37 gHiilihydraatit
Valmistus
Vaihe 1
Laita porsaankyljykset kulhoon. Mausta savustetulla paprikalla, etikalla, rosmariinilla, sinapilla, mustapippurilla ja hunajalla. Sekoita hyvin. Lisää Kikkomanin teriyaki-marinadi ja sekoita. Kaada olut lihan päälle ja laita se jääkaappiin maustumaan tunniksi.
Vaihe 2
Grillaa porsaankyljykset korkeassa lämpötilassa 7 minuuttia kummaltakin puolelta.
Vaihe 3
Tarjoile porsaankyljykset uuniperunoiden ja yrttivoin kera.
Resepti-ID: 1112
PDF-resepti
Lataa PDFKiitos palautteesta!
Arvioi resepti
Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!
Löydä lisää reseptejä

![[Translate to Finnisch:] [Translate to Finnisch:]](https://www.kikkoman.fi/fileadmin/_processed_/3/2/csm_1577_Carrot_Ginger_Salad_With_Cilantro_Desktop_Header_03efb60f8c.webp)
![[Translate to Finnisch:] [Translate to Finnisch:]](https://www.kikkoman.fi/fileadmin/_processed_/6/2/csm_1578_Goddess_salad_with_napa_cabbage_and_spinach_Desktop_Header_7e5faea0fa.webp)

















