

Mausteinen mustapapu-chorizokeitto
Meksikon makujen inspiroima täyteläinen keitto. Chorizo ja paprika antavat lämpimän, savuisen maun, ja paahdetut tortillakolmiot sopivat täydellisesti dippaukseen.
Ainekset
Tarjoiluun
Valmistus
Vaihe 1
Kuutioi sipuli ja paprika ja viipaloi chorizo. Paista ne kattilassa oliiviöljyssä. Kun sipuli on pehmennyt ja chorizo ruskistunut, lisää mausteet, hienonnettu valkosipuli sekä valutetut ja huuhdellut pavut.
Vaihe 2
Laita joukkoon kasvisliemi ja tomaattipyre, mausta Kikkoman-soijakastikkeella (tai Ponzu-kastikkeella), hienonnettu korianteri ja kypsytä 15 minuuttia. Kaada sen jälkeen 1/3 keitosta (ilman chorizoa) sekoittimeen ja sekoita tasaiseksi. Laita se takaisin kattilaan ja sekoita varovasti joukkoon.
Vaihe 3
Leikkaa tortillat kolmioiksi ja paahda niitä rasvattomassa paistinpannussa.
Vaihe 4
Kaada keitto kulhoihin ja tarjoile avokadoviipaleiden, raastetun cheddarjuuston ja tortillapalojen kanssa.
Resepti-ID: 1042
PDF-resepti
Lataa PDFKiitos palautteesta!
Arvioi resepti
Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!
Löydä lisää reseptejä

![[Translate to Finnisch:] [Translate to Finnisch:]](https://www.kikkoman.fi/fileadmin/_processed_/3/2/csm_1577_Carrot_Ginger_Salad_With_Cilantro_Desktop_Header_03efb60f8c.webp)
![[Translate to Finnisch:] [Translate to Finnisch:]](https://www.kikkoman.fi/fileadmin/_processed_/6/2/csm_1578_Goddess_salad_with_napa_cabbage_and_spinach_Desktop_Header_7e5faea0fa.webp)

















