

Yuzu-daiquiri
Helppo valmistaa, mahdoton unohtaa! Kirpakka yuzu sekä eksoottinen sansho-pippuri antavat klassikkodrinkille tuoreen säväyksen.
Valmistus
Vaihe 1

2 cocktailshakeria – 16 jääpalaa (n. 20 g/kpl) – 100 ml yuzu sakea – 60 ml limettimehua – 40 ml sokerisiirappia – 2 lorausta Kikkoman Ponzu - sekoitus soijakastiketta, etikkaa ja yuzu-hedelmätäysmehua
Ohjeesta tulee kaksi drinkkiä. Jaa ainekset tasan kahteen cocktailshakeriin, sulje ne ja ravista voimakkaasti.
Vaihe 2

2 cocktailsiivilää – 2 tavallista pikkusiivilää – Sansho-pippuria (tai sichuaninpippuria / sitruunapippuria)
Tuplasiivilöi juomaseos samppanja- tai martinilaseihin poistaaksesi jäät ja hedelmälihan.
Ripottele drinkkien päälle hiukan sansho-pippuria (tai sichuaninpippuria / sitruunapippuria).
Vinkki:
Juothan vastuullisesti - alkoholin liikakäyttö voi olla vahingollista terveydelle.
Resepti-ID: 1432
PDF-resepti
Lataa PDFKiitos palautteesta!
Arvioi resepti
Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!
Löydä lisää reseptejä