Punainen koikarppi
Punainen koikarppi

Punainen koikarppi

kokonaisaika10 min
10 minesivalmistelut

Mausteinen cocktail on saanut inspiraationsa gazpachosta ja sisältää giniä, limettiä ja tomaattimehua. Sen kirpakka maku tekee siitä raikkaan poikkeuksen makeiden cocktailien joukossa.

Ainekset

2 annosta

Välineet: 2 cocktailshakeria, 2 siivilää

Ainekset kahteen juomaan:

100 ml
giniä
60 ml
limettimehua
20 ml
vaahterasiirappia
160 ml
sangrita picante (voit korvata tämän tomaattimehulla, jossa on tilkka chilikastiketta kuten tabascoa)
16 
jääpalaa (paino n. 20 g/kpl)

Koristeluun:

4 hyppysellistä
shichimi togarashi -mausteseosta (voit korvata tämän chilihiutaleilla)
2 
sellerinvartta (n. 14 cm pitkiä)
Ravintosisältö (per annos):799 kJ / 191 kcal

Valmistus

Vaihe 1

100 ml giniä – 60 ml limettimehua – 20 ml vaahterasiirappia – 2 lorausta Kikkoman luonnollisesti valmistettu soijakastike160 ml sangrita picante (voit korvata tämän tomaattimehulla, jossa on tilkka chilikastiketta kuten tabascoa) – 16  jääpalaa (paino n. 20 g/kpl)

Jaa puolet jääpaloista ja kaikki muut ainekset kahteen shakeriin. Ravista voimakkaasti ja siivilöi juoma cocktail-laseihin, jotka on täytetty lopuilla jääpaloilla.

Vaihe 2

2 hyppysellistä shichimi togarashi -mausteseosta (voit korvata tämän chilihiutaleilla) – 2  sellerinvartta (n. 14 cm pitkiä)

Koristele juomat sellerinvarsilla ja shichimi togarashi -mausteseoksella.

Vinkki:

Juothan vastuullisesti - alkoholin liikakäyttö voi olla vahingollista terveydelle.

Resepti-ID: 1404

PDF-resepti

Lataa PDF

Kiitos palautteesta!

Arvioi resepti

Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!

100 ml giniä – 60 ml limettimehua – 20 ml vaahterasiirappia – 2 lorausta Kikkoman luonnollisesti valmistettu soijakastike160 ml sangrita picante (voit korvata tämän tomaattimehulla, jossa on tilkka chilikastiketta kuten tabascoa) – 16 jääpalaa (paino n. 20 g/kpl)

Jaa puolet jääpaloista ja kaikki muut ainekset kahteen shakeriin. Ravista voimakkaasti ja siivilöi juoma cocktail-laseihin, jotka on täytetty lopuilla jääpaloilla.

2 hyppysellistä shichimi togarashi -mausteseosta (voit korvata tämän chilihiutaleilla) – 2 sellerinvartta (n. 14 cm pitkiä)

Koristele juomat sellerinvarsilla ja shichimi togarashi -mausteseoksella.

Arvioi resepti

Kiitos palautteesta!

Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!

01
02

Löydä lisää reseptejä

Älä missaa mitään!

Mielenkiintoisia juttuja, herkullisia reseptejä ja mahtavia kilpailuja!

Osa pyydetyistä tiedoista puuttuu.

Haluan saada tietoa tarjouksista ja tuotteista sähköpostitse. Tilauksen voi peruuttaa milloin tahansa veloituksetta.