

Punainen koikarppi
Mausteinen cocktail on saanut inspiraationsa gazpachosta ja sisältää giniä, limettiä ja tomaattimehua. Sen kirpakka maku tekee siitä raikkaan poikkeuksen makeiden cocktailien joukossa.
Ainekset
Välineet: 2 cocktailshakeria, 2 siivilää
Ainekset kahteen juomaan:
Koristeluun:
Valmistus
Vaihe 1

100 ml giniä – 60 ml limettimehua – 20 ml vaahterasiirappia – 2 lorausta Kikkoman luonnollisesti valmistettu soijakastike – 160 ml sangrita picante (voit korvata tämän tomaattimehulla, jossa on tilkka chilikastiketta kuten tabascoa) – 16 jääpalaa (paino n. 20 g/kpl)
Jaa puolet jääpaloista ja kaikki muut ainekset kahteen shakeriin. Ravista voimakkaasti ja siivilöi juoma cocktail-laseihin, jotka on täytetty lopuilla jääpaloilla.
Vaihe 2

2 hyppysellistä shichimi togarashi -mausteseosta (voit korvata tämän chilihiutaleilla) – 2 sellerinvartta (n. 14 cm pitkiä)
Koristele juomat sellerinvarsilla ja shichimi togarashi -mausteseoksella.
Vinkki:
Juothan vastuullisesti - alkoholin liikakäyttö voi olla vahingollista terveydelle.
Resepti-ID: 1404
PDF-resepti
Lataa PDFKiitos palautteesta!
Arvioi resepti
Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!
Löydä lisää reseptejä