

Kumkvatti sour
Makean kirpakka kumkvatti sour tuo mieleen kävelyn kirpeässä syysilmassa kullankeltaisten lehtien seassa.
Valmistus
Vaihe 1

2 cocktailshakeria – 1 murskain – 100 ml vodkaa – 40 ml sitruunamehua – 40 ml sokerisiirappia – 2 lorausta Kikkoman Ponzu - Sekoitus Soijakastiketta, etikkaa ja sitruunaa – 8 kumkvattia – 16 jääpalaa (n. 20 g/kpl)
Ohjeesta tulee kaksi drinkkiä. Jaa kaikki ainekset (paitsi jääpalat) tasan kahteen cocktailshakeriin. Hienonna kumkvatteja murskaimella, jotta niistä irtoaa mehu. Täytä shakerit jääpaloilla ja ravista voimakkaasti.
Vaihe 2

2 cocktailsiivilää – 2 tavallista pikkusiivilää – 2 samppanja- tai martinilasia – 8 viipaletta kumkvattia
Tuplasiivilöi juomaseos cocktaillaseihin poistaaksesi kaiken hedelmälihan.
Koristele kumpikin drinkki neljällä kumkvatin siivulla.
Vinkki:
Juothan vastuullisesti - alkoholin liikakäyttö voi olla vahingollista terveydelle.
Resepti-ID: 1431
PDF-resepti
Lataa PDFKiitos palautteesta!
Arvioi resepti
Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!
Löydä lisää reseptejä