Kaakaomunatoti
Höyryävä mukillinen kaakaomunatotia lämmittää ihanasti joulun pyhinä. Kaakaon lisäksi siinä maistuvat minttu ja jouluiset mausteet.
Valmistus
Vaihe 1
2 keltuaista – 40 ml minttu-makusiirappia – 400 ml maitoa – 2 lorausta Kikkoman luonnollisesti valmistettu soijakastike – 2 tl jauhettua kanelia – 2 tl jauhettua muskottipähkinää – 4 rkl makeuttamatonta kaakaojauhetta
Yhdistä ainekset kattilassa keltuaisia lukuun ottamatta ja lämmitä varovasti. Kaada sitten seos keltuaisten joukkoon koko ajan sekoittaen, jotta ne lämpenevät. Kaada seos takaisin kattilaan ja lämmitä se uudelleen.
Vaihe 2
2 rkl annosta kermavaahtoa – Kiiltäviä sinisiä sokerihelmiä koristeluun – 2 mintun latvaa (n. 1 cm pitkä)
Kaada seos mukeihin ja koristele kermavaahdolla, sokerihelmillä ja mintulla.
Resepti-ID: 1401
PDF-resepti
Lataa PDFKiitos palautteesta!
Arvioi resepti
Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!
Löydä lisää reseptejä