Ranskalainen salaattikastike

Ainekset

2 annosta
60 ml
oliiviöljyä
30 ml
balsamietikkaa
1 rkl
hunajaa
1 tl
Dijon-sinappia

Valmistus

Kaada ainekset shakeriin ja ravista voimakkaasti. Tarjoa salaattikastikkeena tai kasvisdippinä.

Resepti-ID: 449

PDF-resepti

Kiitos palautteesta!

Arvioi resepti

Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!

Kaada ainekset shakeriin ja ravista voimakkaasti. Tarjoa salaattikastikkeena tai kasvisdippinä.

Arvioi resepti

Kiitos palautteesta!

Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!

01

Älä jää vaille maukkaita juttuja!

Tilaa herkulliset ideat säännöllisesti sähköpostiisi!
Osa pyydetyistä tiedoista puuttuu.

Haluan saada tietoa tarjouksista ja tuotteista sähköpostitse. Tilauksen voi peruuttaa milloin tahansa veloituksetta.