

Ranch-dippi ja kimchi-kukkakaalinugetit
Mausteinen, paahdettu kukkakaali ja herkullinen majoneesidippi muodostavat yhdessä mahtavan makuelämyksen! Annos sopii hyvin aterian lisukkeeksi tai sellaisenaan naposteltavaksi.
Ainekset
Ranch-majoneesidippi:
Paahdettu kukkakaali:
Valmistus
Vaihe 1

2 rkl piimää – 3 rkl majoneesia – 1 rkl maustamatonta jugurttia – 1 rkl Kikkoman luonnollisesti valmistettu soijakastike – 1 rkl sitruunamehua – 1 tl raastettua sitruunan kuorta – 1 silputtu valkosipulinkynsi – 2 rkl silputtua kevätsipulia – 1 rkl silputtua tilliä – 1 rkl silputtua persiljaa – 2 rkl paahdettuja auringonkukansiemeniä
Sekoita kaikki ainekset hyvin ja jätä dippi tekeytymään jääkaappiin.
Vaihe 2

1 pieni kukkakaali – 4 rkl Kikkoman Mausteinen Chilikastike Kimchille – 2 rkl maustamatonta jugurttia – 2 rkl oliiviöljyä – 1 rkl silputtua chiliä
Lämmitä uuni 200-asteiseksi. Leikkaa kukkakaali pienempiin nuppuihin. Hiero nuppuihin seosta, jossa on Kikkoman chilikastiketta kimchille, jugurttia, oliiviöljyä ja chiliä.
Vaihe 3
Laita kukkakaalin palat leivinpaperilla vuoratulle pellille. Kypsennä uunissa n. 20 minuuttia, kunnes kukkakaali on kypsää. Tarjoile ranch-majoneesidipin kanssa.
Resepti-ID: 1251
PDF-resepti
Lataa PDFKiitos palautteesta!
Arvioi resepti
Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!
Löydä lisää reseptejä