Ranch-dippi ja kimchi-kukkakaalinugetit

kokonaisaika 30 min
10 min esivalmistelut
20 min valmistus

Mausteinen, paahdettu kukkakaali ja herkullinen majoneesidippi muodostavat yhdessä mahtavan makuelämyksen! Annos sopii hyvin aterian lisukkeeksi tai sellaisenaan naposteltavaksi.

Ainekset

2 annosta

Ranch-majoneesidippi:

2 rkl
piimää
3 rkl
majoneesia
1 rkl
maustamatonta jugurttia
1 rkl
sitruunamehua
1 tl
raastettua sitruunan kuorta
1 
silputtu valkosipulinkynsi
2 rkl
silputtua kevätsipulia
1 rkl
silputtua tilliä
1 rkl
silputtua persiljaa
2 rkl
paahdettuja auringonkukansiemeniä

Paahdettu kukkakaali:

1 
pieni kukkakaali
2 rkl
maustamatonta jugurttia
2 rkl
oliiviöljyä
1 rkl
silputtua chiliä
Ravintosisältö (per annos): 2230 kJ  /  533 kcal
45,2 g Rasva
12,5 g Proteiini
15,6 g Hiilihydraatit

Valmistus

Vaihe 1

2 rkl piimää – 3 rkl majoneesia – 1 rkl maustamatonta jugurttia – 1 rkl Kikkoman luonnollisesti valmistettu soijakastike1 rkl sitruunamehua – 1 tl raastettua sitruunan kuorta – 1  silputtu valkosipulinkynsi – 2 rkl silputtua kevätsipulia – 1 rkl silputtua tilliä – 1 rkl silputtua persiljaa – 2 rkl paahdettuja auringonkukansiemeniä

Sekoita kaikki ainekset hyvin ja jätä dippi tekeytymään jääkaappiin.

Vaihe 2

1  pieni kukkakaali – 4 rkl Kikkoman Mausteinen Chilikastike Kimchille2 rkl maustamatonta jugurttia – 2 rkl oliiviöljyä – 1 rkl silputtua chiliä

Lämmitä uuni 200-asteiseksi. Leikkaa kukkakaali pienempiin nuppuihin. Hiero nuppuihin seosta, jossa on Kikkoman chilikastiketta kimchille, jugurttia, oliiviöljyä ja chiliä.

Vaihe 3

Laita kukkakaalin palat leivinpaperilla vuoratulle pellille. Kypsennä uunissa n. 20 minuuttia, kunnes kukkakaali on kypsää. Tarjoile ranch-majoneesidipin kanssa.

Resepti-ID: 1251

PDF-resepti

Lataa PDF

Kiitos palautteesta!

Arvioi resepti

Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!

2 rkl piimää – 3 rkl majoneesia – 1 rkl maustamatonta jugurttia – 1 rkl Kikkoman luonnollisesti valmistettu soijakastike1 rkl sitruunamehua – 1 tl raastettua sitruunan kuorta – 1  silputtu valkosipulinkynsi – 2 rkl silputtua kevätsipulia – 1 rkl silputtua tilliä – 1 rkl silputtua persiljaa – 2 rkl paahdettuja auringonkukansiemeniä

Sekoita kaikki ainekset hyvin ja jätä dippi tekeytymään jääkaappiin.

1  pieni kukkakaali – 4 rkl Kikkoman Mausteinen Chilikastike Kimchille2 rkl maustamatonta jugurttia – 2 rkl oliiviöljyä – 1 rkl silputtua chiliä

Lämmitä uuni 200-asteiseksi. Leikkaa kukkakaali pienempiin nuppuihin. Hiero nuppuihin seosta, jossa on Kikkoman chilikastiketta kimchille, jugurttia, oliiviöljyä ja chiliä.

Laita kukkakaalin palat leivinpaperilla vuoratulle pellille. Kypsennä uunissa n. 20 minuuttia, kunnes kukkakaali on kypsää. Tarjoile ranch-majoneesidipin kanssa.

Arvioi resepti

Kiitos palautteesta!

Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!

01
02
03

Älä jää vaille maukkaita juttuja!

Tilaa herkulliset ideat säännöllisesti sähköpostiisi!
Osa pyydetyistä tiedoista puuttuu.

Haluan saada tietoa tarjouksista ja tuotteista sähköpostitse. Tilauksen voi peruuttaa milloin tahansa veloituksetta.