Popcorn-duo: chiliä ja suolakinuskia
Popcorn-duo: chiliä ja suolakinuskia

Popcorn-duo: chiliä ja suolakinuskia

kokonaisaika15 min
10 minesivalmistelut
5 minvalmistus

Tämä maukas poppariduo saattaa aiheuttaa riippuvuutta! Tarjolla on tulista valkosipulia ja syntisen hyvää suolakinuskia. Täydellinen kombo leffailtaan tai välipalaksi.

Ainekset

2 annosta
3 rkl
rypsiöljyä
100 g
popcornin jyviä
4 rkl
voita
 ½ tl
valkosipulijauhetta
 ½ tl
paprikajauhetta
 ¼ tl
chilihiutaleita
1 rkl
raastettua parmesaanijuustoa (valinnainen)
50 ml
vettä
150 g
sokeria
Ravintosisältö (per annos):2845 kJ / 680 kcal
25,7 gRasva
8,6 gProteiini
105 gHiilihydraatit

Valmistus

Vaihe 1

3 rkl rypsiöljyä – 100 g popcornin jyviä

Kuumenna rypsiöljy paksupohjaisessa kattilassa. Lisää popcornin jyvät ja peitä kannella. Kun kaikki jyvät ovat poksahtaneet, jaa ne kahteen kulhoon.

Vaihe 2

2 rkl voita – 1 rkl Kikkoman luonnollisesti valmistettu soijakastike ½ tl valkosipulijauhetta –  ½ tl paprikajauhetta –  ¼ tl chilihiutaleita – 1 rkl raastettua parmesaanijuustoa (valinnainen)

Valmistus (suolainen versio):

Sulata voi kattilassa. Lisää Kikkomanin soijakastike ja mausteet (valkosipuli, paprika ja chili). Kaada seos toiseen popcorn-kulhoon, lisää parmesaanijuusto ja sekoita hyvin.

Vaihe 3

50 ml vettä – 150 g sokeria – 2 rkl voita – 1 rkl Kikkoman luonnollisesti valmistettu soijakastike

Valmistus (suolaisen makea versio):

Kaada sokeri ja vesi pannulle kinuskin valmistusta varten. Lämmitä, kunnes sokeri on liuennut ilman sekoittamista. Heiluttele pannua varovasti, jotta sokeri jakaantuu pannulle tasaisesti. Kun seos muuttuu kullanruskeaksi, lisää voi ja Kikkomanin soijakastike. Sekoita ja kaada toiseen popcorn-kulhoon.

Vaihe 4

Levitä kinuski-popcorn leivinpaperilla vuoratulle uunipellille. Anna sen kovettua ja murenna se sitten paloiksi kulhoon.

Popparit maistuvat aina hyvälle ja ovat myös loistava piknik-eväs.

Resepti-ID: 1285

PDF-resepti

Lataa PDF

Kiitos palautteesta!

Arvioi resepti

Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!

3 rkl rypsiöljyä – 100 g popcornin jyviä

Kuumenna rypsiöljy paksupohjaisessa kattilassa. Lisää popcornin jyvät ja peitä kannella. Kun kaikki jyvät ovat poksahtaneet, jaa ne kahteen kulhoon.

2 rkl voita – 1 rkl Kikkoman luonnollisesti valmistettu soijakastike ½ tl valkosipulijauhetta – ½ tl paprikajauhetta – ¼ tl chilihiutaleita – 1 rkl raastettua parmesaanijuustoa (valinnainen)

Valmistus (suolainen versio):

Sulata voi kattilassa. Lisää Kikkomanin soijakastike ja mausteet (valkosipuli, paprika ja chili). Kaada seos toiseen popcorn-kulhoon, lisää parmesaanijuusto ja sekoita hyvin.

50 ml vettä – 150 g sokeria – 2 rkl voita – 1 rkl Kikkoman luonnollisesti valmistettu soijakastike

Valmistus (suolaisen makea versio):

Kaada sokeri ja vesi pannulle kinuskin valmistusta varten. Lämmitä, kunnes sokeri on liuennut ilman sekoittamista. Heiluttele pannua varovasti, jotta sokeri jakaantuu pannulle tasaisesti. Kun seos muuttuu kullanruskeaksi, lisää voi ja Kikkomanin soijakastike. Sekoita ja kaada toiseen popcorn-kulhoon.

Levitä kinuski-popcorn leivinpaperilla vuoratulle uunipellille. Anna sen kovettua ja murenna se sitten paloiksi kulhoon.

Popparit maistuvat aina hyvälle ja ovat myös loistava piknik-eväs.

Arvioi resepti

Kiitos palautteesta!

Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!

01
02
03
04

Älä missaa mitään!

Mielenkiintoisia juttuja, herkullisia reseptejä ja mahtavia kilpailuja!
Osa pyydetyistä tiedoista puuttuu.

Haluan saada tietoa tarjouksista ja tuotteista sähköpostitse. Tilauksen voi peruuttaa milloin tahansa veloituksetta.