Palsternakka-perunasose
Maukas palsternakka-perunasose täyttää mahan ja tuo hymyn huulille. Se on täydellinen lisuke, mutta voit myös nauttia sitä isomman annoksen pääruokana.
Valmistus
Vaihe 1
Leikkaa kuoritut perunat ja palsternakka saksanpähkinän kokoisiksi paloiksi ja laita ne kattilaan, jossa on kylmää vettä. Kiehauta vesi ja keitä n. 15 minuuttia.
Vaihe 2
Halkaise sillä välin purjo kahtia pituussuunnassa ja huuhtele se hyvin. Leikkaa hyvin ohuiksi suikaleiksi kuitujen suuntaan.
Vaihe 3
Kun peruna ja palsternakka ovat kypsiä, valuta ne ja laita hetkeksi takaisin kattilaan, jotta ylimääräinen kosteus haihtuu.
Vaihe 4
Lisää oliiviöljy, Kikkomanin soijakastike, sokeri ja purjo perunoiden ja palsternakan joukkoon ja soseuta hyvin.
Resepti-ID: 1072
PDF-resepti
Lataa PDFKiitos palautteesta!
Arvioi resepti
Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!
Löydä lisää reseptejä