Onigirazu mansikkamascarponella
Onigirazu mansikkamascarponella

Onigirazu mansikkamascarponella

kokonaisaika80 min
40 minvalmistus
10 minesivalmistelut
30 minjäähdyttäminen

Onigirazut ovat kuin täytettyjä sämpylöitä, jotka on tehty riisistä ja merilevästä. Tällä kertaa riisilevyjen välissä on mansikoista ja pistaasista tehty herkullinen mascarponetäyte.

Ainekset

2 annosta

Riisi:

120 g
sushiriisiä
30 g
tomusokeria
20 ml
riisiviinietikkaa

Täyte:

80 g
mansikoita
120 g
mascarponea
30 g
pistaasipähkinöitä
1 tl
mustia seesaminsiemeniä
2 
nori-levyä

Koristeluun:

Muutama mansikka
Ravintosisältö (per annos):2784 kJ / 665 kcal
32,5 gRasva
12,6 gProteiini
79,2 gHiilihydraatit

Valmistus

Vaihe 1

120 g sushiriisiä – 30 g tomusokeria – 20 ml riisiviinietikkaa – 20 ml Kikkoman luonnollisesti valmistettu soijakastike

Keitä riisi pakkauksen ohjeen mukaan. Lisää loput ainekset riisin sekaan ja sekoita hyvin. Jätä jäähtymään 30 minuutiksi.

Vaihe 2

80 g mansikoita – 120 g mascarponea – 30 g pistaasipähkinöitä – 1 tl mustia seesaminsiemeniä

Pilko mansikat pieniksi paloiksi ja sekoita mascarponen, pilkottujen pistaasipähkinöiden ja seesaminsiementen kanssa.

Vaihe 3

2  nori-levyä – Muutama mansikka

Levitä riisi nori-levyille. Levitä mascarpone-täytettä yhdelle riisillä peitetylle nori-levylle ja laita toinen levy riiseineen täytteen päälle. Leikkaa neljään osaan (2 per henkilö). Asettele leivät lautaselle ja koristele mansikoilla.

Vinkki:

Voit korvata mansikat mangolla.

Resepti-ID: 1372

PDF-resepti

Lataa PDF

Kiitos palautteesta!

Arvioi resepti

Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!

120 g sushiriisiä – 30 g tomusokeria – 20 ml riisiviinietikkaa – 20 ml Kikkoman luonnollisesti valmistettu soijakastike

Keitä riisi pakkauksen ohjeen mukaan. Lisää loput ainekset riisin sekaan ja sekoita hyvin. Jätä jäähtymään 30 minuutiksi.

80 g mansikoita – 120 g mascarponea – 30 g pistaasipähkinöitä – 1 tl mustia seesaminsiemeniä

Pilko mansikat pieniksi paloiksi ja sekoita mascarponen, pilkottujen pistaasipähkinöiden ja seesaminsiementen kanssa.

2 nori-levyä – Muutama mansikka

Levitä riisi nori-levyille. Levitä mascarpone-täytettä yhdelle riisillä peitetylle nori-levylle ja laita toinen levy riiseineen täytteen päälle. Leikkaa neljään osaan (2 per henkilö). Asettele leivät lautaselle ja koristele mansikoilla.

Arvioi resepti

Kiitos palautteesta!

Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!

01
02
03

Löydä lisää reseptejä

Älä missaa mitään!

Mielenkiintoisia juttuja, herkullisia reseptejä ja mahtavia kilpailuja!
Osa pyydetyistä tiedoista puuttuu.

Haluan saada tietoa tarjouksista ja tuotteista sähköpostitse. Tilauksen voi peruuttaa milloin tahansa veloituksetta.