Onigirazu mansikkamascarponella
Onigirazut ovat kuin täytettyjä sämpylöitä, jotka on tehty riisistä ja merilevästä. Tällä kertaa riisilevyjen välissä on mansikoista ja pistaasista tehty herkullinen mascarponetäyte.
Valmistus
Vaihe 1
120 g sushiriisiä – 30 g tomusokeria – 20 ml riisiviinietikkaa – 20 ml Kikkoman luonnollisesti valmistettu soijakastike
Keitä riisi pakkauksen ohjeen mukaan. Lisää loput ainekset riisin sekaan ja sekoita hyvin. Jätä jäähtymään 30 minuutiksi.
Vaihe 2
80 g mansikoita – 120 g mascarponea – 30 g pistaasipähkinöitä – 1 tl mustia seesaminsiemeniä
Pilko mansikat pieniksi paloiksi ja sekoita mascarponen, pilkottujen pistaasipähkinöiden ja seesaminsiementen kanssa.
Vaihe 3
2 nori-levyä – Muutama mansikka
Levitä riisi nori-levyille. Levitä mascarpone-täytettä yhdelle riisillä peitetylle nori-levylle ja laita toinen levy riiseineen täytteen päälle. Leikkaa neljään osaan (2 per henkilö). Asettele leivät lautaselle ja koristele mansikoilla.
Vinkki:
Voit korvata mansikat mangolla.
Resepti-ID: 1372
PDF-resepti
Lataa PDFKiitos palautteesta!
Arvioi resepti
Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!
Löydä lisää reseptejä