Kylmä paprika-tomaattikeitto chilin ja mintun kera

kokonaisaika 8 min
8 min esivalmistelut

Piristävä kesäinen keitto saa energisen värinsä keltaisista paprikoista ja tomaateista. Se on nopea ja helppo valmistaa. Keitto saa lisäpotkua chilistä ja sen voi tarjoilla kylmänä alku- tai pääruokana. Sopii myös kasvissyöjille.

Ainekset

2 annosta
5 
keltaista tomaattia
1 
keltainen paprika
1 
pieni sipuli
50 ml
oliiviöljyä
150 ml
kylmää vettä
1 nippu
basilikaa
1 nippu
korianteria
muutama mintun lehti
2 hyppysellinen
pippuria

Lisäksi:

1 
chilipalko
muutama tuore mintun lehti koristeluun
2 rkl
auringonkukansiemeniä
Ravintosisältö (per annos): 1817 kJ  /  434 kcal
32 g Rasva
10 g Proteiini
23 g Hiilihydraatit

Valmistus

Vaihe 1

Soseuta pestyt vihannekset oliiviöljyn, veden ja yrttien kanssa.

Vaihe 2

Mausta Kikkomanin Ponzu-sitrussoijakastikkeella ja pippurilla.

Vaihe 3

Koristele keittoannokset ennen tarjoilua pilkotulla chilillä, mintulla ja auringonkukansiemenillä.

Resepti-ID: 1140

PDF-resepti

Lataa PDF

Kiitos palautteesta!

Arvioi resepti

Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!

Soseuta pestyt vihannekset oliiviöljyn, veden ja yrttien kanssa.

Mausta Kikkomanin Ponzu-sitrussoijakastikkeella ja pippurilla.

Koristele keittoannokset ennen tarjoilua pilkotulla chilillä, mintulla ja auringonkukansiemenillä.

Arvioi resepti

Kiitos palautteesta!

Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!

01
02
03

Älä jää vaille maukkaita juttuja!

Tilaa herkulliset ideat säännöllisesti sähköpostiisi!
Osa pyydetyistä tiedoista puuttuu.

Haluan saada tietoa tarjouksista ja tuotteista sähköpostitse. Tilauksen voi peruuttaa milloin tahansa veloituksetta.