

Kermainen sitruuna-kirjolohipasta
Tässä helpossa reseptissä ponzumarinoitu kirjolohi saa seurakseen sitruunaisen kastikkeen ja tagliatellea.
Valmistus
Vaihe 1
Leikkaa kala isoiksi kuutioiksi ja laita ne kulhoon. Lisää 3 rkl Kikkoman Ponzu Lemon. Jätä jääkaappiin marinoitumaan 40 minuutiksi.
Vaihe 2
Kun kala on marinoitunut, keitä pasta suolatussa vedessä pakkauksen ohjeiden mukaan.
Vaihe 3
Pastan kiehuessa lämmitä oliiviöljy pannulla ja paista marinoituja kalapaloja hetki. Lisää kerma ja 1 rkl Kikkoman Ponzu Lemon. Mausta pippurilla. Lisää 40-60 ml pastan keitinvettä. Keitä kastiketta muutama minuutti, kunnes se hiukan sakenee.
Vaihe 4
Valuta pasta ja lisää se kastikkeen joukkoon. Keitä vielä 2 minuuttia.
Vaihe 5
Annostele pasta lautasille ja koristele tuoreella timjamilla.
Resepti-ID: 1146
PDF-resepti
Lataa PDFKiitos palautteesta!
Arvioi resepti
Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!
Löydä lisää reseptejä