Helppo mintulla maustettu herne-kikherne-fetakeitto
Tämä upea vihreä keitto on valmistettu tuoreista herneistä, mutta voit käyttää myös pakastettuja herneitä. Kikkoman Ponzu -kastike antaa hienovaraista sitrusmakua. Paahdetut kikherneet ja feta luovat kivan kontrastin keiton pehmeälle rakenteelle. Sopii kasvissyöjille.
Ainekset
Tarjoiluun
Valmistus
Vaihe 1
Kuutioi perunat ja viipaloi purjo. Paista voissa kattilassa. Kun ne ovat pehmenneet hieman, kaada joukkoon kasvisliemi ja lisää herneet. Mausta Kikkoman Ponzu -sitrussoijakastikkeella ja pippurilla. Kypsytä 20 minuuttia.
Vaihe 2
Lämmitä uuni 200 asteeseen. Laita huuhdeltujen kikherneiden päälle oliiviöljy, jauhettu paprika ja korianteri. Laita vuokaan ja anna paistua 15 minuuttia.
Vaihe 3
Sekoita keitto tasaiseksi sekoittimessa ja ripottele päälle tuoretta minttua. Tarjoile paahdettujen kikherneiden ja murskatun fetajuuston kanssa.
Resepti-ID: 1040
PDF-resepti
Lataa PDFKiitos palautteesta!
Arvioi resepti
Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!
Löydä lisää reseptejä