Broilerinmaksavartaat
kokonaisaika15 min
5 minesivalmistelut
10 minvalmistus
Ravintosisältö (per annos):513 kJ / 122 kcal
4,1 gRasva
14 gProteiini
6,9 gHiilihydraatit
Valmistus
Vaihe 1
- Poista broilerinmaksasta suonet ja kalvot, huuhdo maksa ja taputtele talouspaperilla kuivaksi. Leikkaa maksa n. 2,5 cm:n paloiksi ja pujota palat vartaisiin.
Kuumenna kasviöljy pannulla ja paista broilerinmaksavartaita keskisuurella lämmöllä kannen alla n. 3 minuuttia. Käännä vartaat ja paista vielä minuutin ajan. Nosta vartaat lautaselle ja pidä lämpiminä.
Kaada pannulle jäänyt rasva pois. Kaada Yakitori-kastike (tai Kikkomanin makea soijakastike riisille) pannulle ja kuumenna. Nosta vartaat takaisin pannulle ja heiluttele pannua, jotta vartaat peittyvät kokonaan kastikkeeseen.
Nosta vartaat lautaselle, ripottele päälle sansho-pippuria (tai valkopippuria) ja tarjoa.
Vaihe 2
Valmistus, jos et käytä Kikkomanin Yakitori-kastiketta (tai Kikkomanin makeaa soijakastiketta riisille):
- Valmista paistamiseen asti samalla tavoin kuin yllä. Kaada pannulle jäänyt rasva pois. Lisää pannulle hunaja ja punaviini ja anna kiehua hiljalleen, kunnes hunaja on liuennut. Kaada joukkoon soijakastike ja anna kiehua, kunnes kastike on hieman paksuuntunut.
- Nosta vartaat takaisin pannulle ja heiluttele pannua, jotta vartaat peittyvät kokonaan kastikkeeseen.
- Nosta vartaat lautaselle, ripottele päälle sansho-pippuria (tai valkopippuria) ja tarjoa.
Resepti-ID: 134
PDF-resepti
Lataa PDFKiitos palautteesta!
Arvioi resepti
Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!
Löydä lisää reseptejä