Broilerinmaksavartaat
Broilerinmaksavartaat

Broilerinmaksavartaat

kokonaisaika15 min
5 minesivalmistelut
10 minvalmistus

Ainekset

4 annosta
240 g
broilerinmaksaa

tai

tai Kastike broilerinmaksavartaille:

1 rkl
hunajaa
2 rkl
punaviiniä
 ½ rkl
kasviöljyä
 ½ rkl
sansho-pippuria (tai valkopippuria)
Ravintosisältö (per annos):513 kJ / 122 kcal
4,1 gRasva
14 gProteiini
6,9 gHiilihydraatit

Valmistus

Vaihe 1

  1. Poista broilerinmaksasta suonet ja kalvot, huuhdo maksa ja taputtele talouspaperilla kuivaksi. Leikkaa maksa n. 2,5 cm:n paloiksi ja pujota palat vartaisiin.
    Kuumenna kasviöljy pannulla ja paista broilerinmaksavartaita keskisuurella lämmöllä kannen alla n. 3 minuuttia. Käännä vartaat ja paista vielä minuutin ajan. Nosta vartaat lautaselle ja pidä lämpiminä.
    Kaada pannulle jäänyt rasva pois. Kaada Yakitori-kastike (tai Kikkomanin makea soijakastike riisille) pannulle ja kuumenna. Nosta vartaat takaisin pannulle ja heiluttele pannua, jotta vartaat peittyvät kokonaan kastikkeeseen.
    Nosta vartaat lautaselle, ripottele päälle sansho-pippuria (tai valkopippuria) ja tarjoa.

Vaihe 2

Valmistus, jos et käytä Kikkomanin Yakitori-kastiketta (tai Kikkomanin makeaa soijakastiketta riisille):

  1. Valmista paistamiseen asti samalla tavoin kuin yllä. Kaada pannulle jäänyt rasva pois. Lisää pannulle hunaja ja punaviini ja anna kiehua hiljalleen, kunnes hunaja on liuennut. Kaada joukkoon soijakastike ja anna kiehua, kunnes kastike on hieman paksuuntunut.
  2. Nosta vartaat takaisin pannulle ja heiluttele pannua, jotta vartaat peittyvät kokonaan kastikkeeseen.
  3. Nosta vartaat lautaselle, ripottele päälle sansho-pippuria (tai valkopippuria) ja tarjoa.

Resepti-ID: 134

PDF-resepti

Lataa PDF

Kiitos palautteesta!

Arvioi resepti

Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!

  1. Poista broilerinmaksasta suonet ja kalvot, huuhdo maksa ja taputtele talouspaperilla kuivaksi. Leikkaa maksa n. 2,5 cm:n paloiksi ja pujota palat vartaisiin.
    Kuumenna kasviöljy pannulla ja paista broilerinmaksavartaita keskisuurella lämmöllä kannen alla n. 3 minuuttia. Käännä vartaat ja paista vielä minuutin ajan. Nosta vartaat lautaselle ja pidä lämpiminä.
    Kaada pannulle jäänyt rasva pois. Kaada Yakitori-kastike (tai Kikkomanin makea soijakastike riisille) pannulle ja kuumenna. Nosta vartaat takaisin pannulle ja heiluttele pannua, jotta vartaat peittyvät kokonaan kastikkeeseen.
    Nosta vartaat lautaselle, ripottele päälle sansho-pippuria (tai valkopippuria) ja tarjoa.

Valmistus, jos et käytä Kikkomanin Yakitori-kastiketta (tai Kikkomanin makeaa soijakastiketta riisille):

  1. Valmista paistamiseen asti samalla tavoin kuin yllä. Kaada pannulle jäänyt rasva pois. Lisää pannulle hunaja ja punaviini ja anna kiehua hiljalleen, kunnes hunaja on liuennut. Kaada joukkoon soijakastike ja anna kiehua, kunnes kastike on hieman paksuuntunut.
  2. Nosta vartaat takaisin pannulle ja heiluttele pannua, jotta vartaat peittyvät kokonaan kastikkeeseen.
  3. Nosta vartaat lautaselle, ripottele päälle sansho-pippuria (tai valkopippuria) ja tarjoa.

Arvioi resepti

Kiitos palautteesta!

Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!

01
02

Älä missaa mitään!

Mielenkiintoisia juttuja, herkullisia reseptejä ja mahtavia kilpailuja!
Osa pyydetyistä tiedoista puuttuu.

Haluan saada tietoa tarjouksista ja tuotteista sähköpostitse. Tilauksen voi peruuttaa milloin tahansa veloituksetta.