

Paistettu porsaankylki Teriyaki BBQ-kastikkeessa ranskalaisten kera
Porsaankyljen siivut kuorrutetaan makean tahmealla teriyaki BBQ-kastikkeella. Täydellinen viikonloppuateria koko perheelle.
Ainekset
Valmistus
Vaihe 1
Kuumenna uuni 200 asteeseen (kiertoilma 180 °C) Nosta porsaankyljen siivut paistopataan ja lusikoi hunajalla maustettu Teriyaki BBQ-kastike lihasiivujen päälle. Paista uunissa 35–40 minuuttia. Valele lihaa kastikkeella useamman kerran paiston aikana.
Vaihe 2
Sekoita porkkana- ja keräkaaliraaste keskenään tarjoilukulhossa. Sekoita majoneesi ja riisietikka keskenään, mausta suolalla ja pippurilla ja kaada kaali-porkkanaraasteen joukkoon.
Vaihe 3
Nosta porsaan kylki pois uunista ja tarjoile kaali-porkkanaraasteen sekä ranskalaisten kanssa.
Resepti-ID: 122
PDF-resepti
Lataa PDFKiitos palautteesta!
Arvioi resepti
Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!
Löydä lisää reseptejä

![[Translate to Finnisch:] [Translate to Finnisch:]](https://www.kikkoman.fi/fileadmin/_processed_/3/2/csm_1577_Carrot_Ginger_Salad_With_Cilantro_Desktop_Header_03efb60f8c.webp)
![[Translate to Finnisch:] [Translate to Finnisch:]](https://www.kikkoman.fi/fileadmin/_processed_/6/2/csm_1578_Goddess_salad_with_napa_cabbage_and_spinach_Desktop_Header_7e5faea0fa.webp)

















