Poke-majoneesidippi avokadolla
Poke-majoneesidippi avokadolla

Poke-majoneesidippi avokadolla

kokonaisaika 25 min
20 min esivalmistelut
5 min valmistus

Kikkomanin poke-kastike antaa pikantin säväyksen täyteläiselle avokado-munadipille. Levitä dippiä rapean leivän päälle tai nauti siitä tuoreiden kasvisten ja voileipäkeksien kera.

Ainekset

2 annosta
2 
kovaksikeitettyä kananmunaa
100 g
avokadoa
2 
kevätsipulia
3 
aurinkokuivattua tomaattia öljyssä
50 g
majoneesia
1 tl
balsamietikkaa
1 tl
silputtua persiljaa
1 hyppysellinen
hyppysellinen chilijauhetta
vastajauhettua pippuria
1 
patonki
4 
vihreää parsaa
1 tl
suolaa
1 
porkkana
 ½ 
kurkku
2 
sellerinvartta
Ravintosisältö (per annos): 2957 kJ  /  706 kcal
35 g Rasva
20,6 g Proteiini
72 g Hiilihydraatit

Valmistus

Vaihe 1

2  kovaksikeitettyä kananmunaa – 100 g avokadoa – 2  kevätsipulia – 3  aurinkokuivattua tomaattia öljyssä

Kuori kananmunat. Pilko munat, avokado, kevätsipuli ja tomaatit ja sekoita ne keskenään.

Vaihe 2

4 rkl Kikkoman Soijakastike- Ja Seesamiöljy -Pohjainen Kastike Poke-Kulhoa Varten50 g majoneesia – 1 rkl balsamietikkaa – 1 tl silputtua persiljaa – 1 hyppysellinen hyppysellinen chilijauhetta – vastajauhettua pippuria

Sekoita pilkottuihin aineksiin Kikkomanin poke-kastike, majoneesi, balsamietikka, persilja, chilijauhe ja pippuri.

Vaihe 3

1  patonki – 4  vihreää parsaa – 1 tl suolaa – 1  porkkana –  ½  kurkku – 2  sellerinvartta

Viipaloi patonki ja paahda viipaleet pannulla. Ryöppää parsaa kiehuvassa, suolatussa vedessä n. 3 minuuttia. Leikkaa porkkana, kurkku, selleri ja parsa tikuiksi. Tarjoile patonkiviipaleet ja vihannekset dipin kera.

Resepti-ID: 1256

PDF-resepti

Lataa PDF

Kiitos palautteesta!

Arvioi resepti

Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!

2 kovaksikeitettyä kananmunaa – 100 g avokadoa – 2 kevätsipulia – 3 aurinkokuivattua tomaattia öljyssä

Kuori kananmunat. Pilko munat, avokado, kevätsipuli ja tomaatit ja sekoita ne keskenään.

4 rkl Kikkoman Soijakastike- Ja Seesamiöljy -Pohjainen Kastike Poke-Kulhoa Varten50 g majoneesia – 1 rkl balsamietikkaa – 1 tl silputtua persiljaa – 1 hyppysellinen hyppysellinen chilijauhetta – vastajauhettua pippuria

Sekoita pilkottuihin aineksiin Kikkomanin poke-kastike, majoneesi, balsamietikka, persilja, chilijauhe ja pippuri.

1 patonki – 4 vihreää parsaa – 1 tl suolaa – 1 porkkana – ½ kurkku – 2 sellerinvartta

Viipaloi patonki ja paahda viipaleet pannulla. Ryöppää parsaa kiehuvassa, suolatussa vedessä n. 3 minuuttia. Leikkaa porkkana, kurkku, selleri ja parsa tikuiksi. Tarjoile patonkiviipaleet ja vihannekset dipin kera.

Arvioi resepti

Kiitos palautteesta!

Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!

01
02
03

Älä missaa mitään!

Mielenkiintoisia juttuja, herkullisia reseptejä ja mahtavia kilpailuja!
Osa pyydetyistä tiedoista puuttuu.

Haluan saada tietoa tarjouksista ja tuotteista sähköpostitse. Tilauksen voi peruuttaa milloin tahansa veloituksetta.