Kokeile "japas" - tapaksia japanilaiseen tyyliin
04. lokakuu 2023
![[Translate to Finnisch:] [Translate to Finnisch:]](https://www.kikkoman.fi/fileadmin/_processed_/9/1/csm_japas_header_3b7f64b77e.webp)
Pienet herkulliset luomukset
Tonnikalaa, tankoparsaa tai ankkaa – herkullisten japas-ruokien perusaineina käytetään parhaita raaka-aineita. Niistä valmistetaan pieniä suupaloja, jotka loihtivat kiehtovia makuelämyksiä. Japas-ruoissa tuttuja raaka-aineita on yhdistelty uudella yllättävällä tavalla: simpukoita viini-soijakastikkeessa, japanilaiset valkokaaliröstit possunkyljen kera tai katkarapu-miniletut. Japas-ruokia voi valmistaa grillaamalla, paistamalla tai uunissa hauduttamalla, ja ne houkuttelevat kokeilemaan uusia yhdistelmiä.
Soijakastikkeella maustettu
Fermentoidut elintarvikkeet – kuten soijakastike – ovat tärkeä osa japanilaista keittiötä. Niillä on myös positiivinen vaikutus ruoansulatukseen. Luonnollisesti valmistetulla soijakastikkeella saat jokaiseen ruokaan maukasta umami-makua, ja sitä käyttämällä suolan käyttö voidaan vähentää minimiin. Toivomme, että japas-reseptimme antavat sinulle inspiraatiota ruoanlaittoon. Kokeile herkullisia reseptejämme tai loihdi vaikkapa täysin omia japas-annoksia.